Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Ужгороді по сучасному супермаркету бігають пацюки

12 серпня 2015, 23:31
Дата ефіру/події: Середа, 12 серпня 23:31

В ужгородському супермаркеті відвідувачі зняли на відео велетенського щура, який бігав просто між торговельними рядами. Шоковані побаченим покупці одразу почали кликати персонал крамниці. Проте ті на появу непроханого гостя не реаґували. Складалося враження, що щурів вони тут бачать не вперше.

Ось це відео, яке шокувало мешканців Ужгорода. Ввечері покупці ходять торговельними рядами супермаркету, аж тут помічають гризуна! За кілька секунд непроханий гість з'являється повністю. Це - велетенський щур!

- Вау, крыса! Там огромная крыса у вас. Примерно сантиметров 40 в размере. Ого, она побежала туда, к мясу.

Ошелешені побаченим відвідувачі кличуть персонал крамниці. Проте працівниця своєрідно реагує на щура. І відсилає людей... на касу.

- Там огромная крыса у вас!

- Идите на кассу, пожалуйста.

Аби з'ясувати, звідки ж у крамниці взявся пацюк, журналісти йдуть до супермаркету.

Євген Соломін, кореспондент:

- Зайти в будь-який супермаркет України журналістові з телевізійною камерою та мікрофоном практично нереально. Тож ми вимикаємо камеру та мікрофон, беремо з собою мобільний телефон у рушаємо знімати всередину.

Без проблем крокуємо між торговельними рядами й піднімаємося до директора крамниці. Тут вже знімальну групу наздоганяє охорона.

- Якщо у вас є запитання до нас - можете поставити.

- Але у нас до вас запитань немає, у нас є запитання до вашого керівництва.

- Хлопці, я вас прошу підійти туди, аби я вас записав. Я пропоную вам це зробити тут.

- Ось посвідчення.

- Я не маю куди.

- Я почекаю вас.

- Чому ми маємо заходити і виходити.

- Тоді почекаємо разом.

За десять хвилин до нас таки виходить керівництво супермаркету. Чоловіки вже бачили відео зі щуром.

Максим Мазуркевич, керівник супермаркету:

- Мы как работали, так и работаем. Проводяться санитарные обработки. В святи со случившейся ситуацией мы усилим работы с грызунами, и больше мне сказать особо нечего.

- Т.е. вы признает, что имело место быть.

- Да, конечно.

Нинішній скандал у цій крамниці не перший. До цього тут було... нашестя мишей.

Вікентій Можейський, керівник відділу супермаркету:

- Они то появляються, то исчезают. Все потому, что здесь техзона. А что-то уже сделали. На завтра пригласили службы. Для нас важна наша репутация, но есть такие случаи.

У санстанції кажуть - до супермаркетів не ходять, бо діяв мораторій на будь-які перевірки. Втім, на наше звернення завітати до крамниці, де бігають велетенські щури, пообіцяли.

Світлана Гіба, заступник керівника відділу ГУ Держсанепідемслужби в Закарпатській області:

- Якщо в плані заплановано на третій квартал, то ми перевіримо. Якщо не заплановано, то будемо вносити корективи в план.

Тим часом щури, миші та інша живність, бігаючи по харчових продуктах, здатні переносити смертельну хворобу - лептоспіроз. Торік епідеміологи зафіксували 9 таких випадків зараження людей на Закарпатті. Цього року їх вже 4.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Этого руководителя уже нет в Велмарте. Его уволили.Человек непорядочный и со странностями. Спереди яблочко красивое, да внутри оно червивое. Самолюб, который кого то порочит. К сожалению, такие люди правят, в своем большинстве.
Посмотрите на выражение лица руководителя супермаркета Максима. По магазину, где продают еду, бегает крыса. А крысы, серьезные переносчики вирусов и прочего плохого . А он с этого улыбается. Руководитель должен быть посерьезней, а не вот так хихикать, тем более на тревожные проишествия.
Олексей 15.05.2016, 16:42 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.