Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Чоловік закатованої на Запоріжжі жінки наклав на себе руки

13 серпня 2015, 20:51
Дата ефіру/події: Четвер, 13 серпня 20:51

Страшне продовження загадкового злочину, що сталося на Запоріжжі. Днями там знайшли закатовану 22-річну Ольгу Солдатенко. Поки жінку шукали, зник її чоловік. Він навіть на похорон коханої не прийшов. Друзі та близькі тривалий час не могли з ним зв'язатися. Врешті, Олександр з'явився в родичів, що мешкають у Херсоні. Але приїхав до них не переховуватися, а загинути.

Чорна смуга в родині Солдатенків почалася весною. Тоді в подружжя мала народитися дитина, але стався викидень. Молода пара тяжко переживала страшну втрату. За кілька місяців по тому Олександра звільнили з роботи. І ось новий удар - 31-го липня після незначної сімейної сварки зникла дружина Ольга.

Євгенія Овсяник, знайома родини:

- Говорю: Саш, вы сильно поссорились? Саша говорит: нет. Скандала, конфликта не было? Та нет - обычная ссора. Поссорились. Она вышла. Я покурил, успокоился. Вышел за ней, а она как в землю провалилась. Говорит: казалось бы, 10 минут, ну, я и начал искать, начал звонить.

З дому вона пішла без грошей і телефона. Шукали її мало не всім Запоріжжям.

Андрій Легкоступ, друг родини:

- Саша не находил себе места. Он нервничал. Это было очень заметно. Насколько знаю, он практически ничего не ел и не пил.

Катерина Вєтрова, подруга родини:

- У нас была версия до последнего, что Ольга у кого-то из знакомых, из подруг. Но когда она не пришла на экзамен, чтобы подать документы на магистратуру - уже тогда у него появилось отчаяние. Уже отчаялся и начал ломаться. Было видно, что он теряет надежду.

Саме цього дня зник і Олександр. А за кілька діб знайшли його кохану Олю... мертвою. А чоловік наче крізь землю провалився. Він не прийшов навіть на похорон дружини. Батько загиблої жінки у смерті доньки звинувачував саме зятя.

- Если он убежал, то это уже понятно.

Імовірно, саме ці звинувачення і змусили Олександра тікати, каже його приятель.

Андрій Легкоступ, друг родини:

- Он говорил о том, что он его сильно давит морально. Он неоднократно угрожал ему по поводу пропажи. И он говорил, что хочет просто забыться, остаться наедине, потеряться. На следующий день я ему уже не смог дозвониться.

За підозрою в жорстокому вбивстві дружини Олександра оголосили в розшук. Оперативникам швидко вдалося дізнатися місце, де міг переховуватися чоловік. Він поїхав до родичів у Херсон. Але, побачивши у дверях правоохоронців, скочив на підвіконня і встрибнув з 9-го поверху. Загинув миттєво.

Катерина Вєтрова, подруга родини:

- Массово была настроена общественность, семья, друзья против него. У него была очень тяжелая ситуация. Пропала жена. Потом нашли жену мертвой. И все это… Посыпались обвинения в его сторону. Это очень тяжелый эмоциональный и психологический груз.

Втім, не всі родичі закатованої Олі Солдатенко звинувачували в її смерті чоловіка.

Юлія Білик, сестра загиблої:

- По поводу того, кто замешан - этого никто не знает. Никаких доказательств нет. Мы не можем обвинять Сашу. Саша виноват в том, что отпустил и не вернул обратно домой. А так мы не знаем, кто виноват.

Правоохоронці ж про перебіг розслідування обох смертей поки мовчать.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
http://w.w/ Здравствуйте! Вас интересуют клиентские базы данных?

Здравствуйте! Вас интересуют клиентские базы данных? http://w.w/
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.