Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці викрили мережу елітних борделів

13 серпня 2015, 21:13
Дата ефіру/події: Четвер, 13 серпня 21:13

Столичні правоохоронці викрили мережу борделів, де обслуговували лише ВІП-клієнтів: високопосадовців, бізнесменів, зірок шоу-бізнесу. Тож і гонорари дівчат були в тисячах американських доларів. Тому не дивно, що красуні мають по кілька квартир у Києві та їздять за кермом дорогих машин.

- Чи могли б ви тут?

- Авжеж.

- Це ваші особисті кошти?

- Да. Інших коштів там немає?

- Ні. Я не беру кошти за…

- Це особисто ваші кошти?

Це оперативне відео затримання повії. Клієнт щойно пішов, і ось до помешкання входять правоохоронці. На тумбочці біля ліжка - гонорар за сексуальні послуги. І це не кількасот гривень, а більше тисячі доларів США.

- Свечение. В ультрафиолетовой лампе вы видите. Чи не могли б їх так розкласти? Понятые, что вы видите? Светятся.

Дівчата обслуговували лише ВІП-чоловіків.

Василь Поштак, керівник відділу МВС України:

- Дівчата біля 20 років, які цим займалися, їздять на дорогих іномарках: Лексус, Мазератті і Мерседесах. Мають по 2-3 квартири, які стоять от 100 тисяч і більше. Самі розумієте, який обсяг клієнтів і які там були доходи за заняття цим видом злочинної діяльності.

У сутенерів була своя база клієнтів, це переважно високопосадовці, політики, бізнесмени та зірки шоу-бізнесу.

Василь Поштак, керівник відділу МВС України:

- Ціни були від 1000 до 1500 тисячі і вище за зустріч, тобто за надання сексуальних послуг. Відповідно до клієнтів, ходили високопоставлені чиновники, бізнесмени, які могли позволити дати 1000 і більше доларів, аби зустрітися з відповідною дівчиною.

Надавали сексуальні послуги багатіям дівчата, яким не більше 25-ти років. Усі красуні пройшли жорсткий відбір. Нині четверо сутенерів - засновників інтернет-борделю - затримані.

Василь Поштак, керівник відділу МВС України:

- Було проведено 22 обшуки, в результаті чого нами було вилучено біля 300 тисяч доларів. В дівчат, в яких ми проводили обшуки. Не тільки в сутенерів, в яких проводили обшуки, там вилучено таку величезну суму.

Правоохоронці переконують - це не останні обшуки та затримання.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.