Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Небезпечний курортний сезон під Одесою

17 серпня 2015, 21:47
Дата ефіру/події: Понеділок, 17 серпня 21:47

Стрілянина в центрі курорту Затока на Одещині. Двоє місцевих жителів влаштували бійку у крамниці, а потім підстрелили та відлупцювали битками її охоронця. Бешкетників гарячим слідом затримували спільно відпочивальники та міліція. Кажуть: нападники були геть п'яні, проте захищалися до останнього.

Марія Тарасова, кореспондент:

- Конфлікт у магазині розпочався близько третьої ночі. Двоє п'яних молодиків посварилися з іншими відвідувачами. Розпочалася бійка. Охорона крамниці вивела бешкетників геть. Вони пішли. Але за годину повернулися.

Пані Наталя каже: лише встигли прибрати у крамниці після бійки, і один з охоронців вийшов відпочити надвір. Раптом почула звідти гучні голоси. Вибігла та побачила: ті самі бешкетники з биткою і травматичним пістолетом напали на чоловіка.

Наталя, свідок:

- Они просто подошли и кинулись на него?

- Он убирал на улице. У него было два выстрела в голову и один в плечо. А потом они его еще битой били и ногами. И один выстрел еще пролетел мимо, рядышком.

Напад зафіксувала камера спостереження. Видно, як спочатку стріляють у чоловіка. А коли він падає - добивають биткою по голові. З місця злочину задоволені помстою нападники йшли собі спокійно. Побігли, лише коли побачили, що навздогін кинулися свідки. На щастя, міліція була на місці пригоди вже за хвилину і вчасно долучилася до погоні. Злодіїв схопили неподалік, у заростях очерету.

- Первого человека догнали гражданские люди. Второго человека мы начали искать. Нас было пятеро. Двое сотрудников зашли с той стороны. Мы его здесь нашли. И я его задержал.

Пістолета нападники викинули в очерет, проте билися з працівниками міліції до останнього. Правоохоронці кажуть: чоловіки були п'яні або ж під наркотиками. Що відбувається - майже не розуміли.

- Они были неадекватные. В таком состоянии, что даже не могли разговаривать.

Обоє нападники, вісімнадцяти та тридцяти двох років - місцеві жителі. Наразі вони під вартою. Чоловікам інкримінують бешкет.

Наталя Заремба, помічник керівника Білгород-Дністровського МВ міліції:

- За вказані дії чоловікам загрожує позбавлення волі від 3 до7 років.

Постраждалий працівник крамниці наразі в лікарні. Розповісти про те, що сталося, поки не взмозі. Але місцеві жителі кажуть - затримані чоловіки намагалися щось поцупити в інших відвідувачів закладу. Через це й виникла бійка. Скаржаться: цьогорічний туристичний сезон - напрочуд вдалий, проте й небезпечний. До Затоки приїхало не тільки велика кількість відпочивальників, а й безліч крадіїв, грабіжників та шахраїв.

Валентина, місцева підприємниця:

- Воруют кассы у людей на пляже. В этом году похуже, чем в прошлом. Или же в домиках воруют. Ну и бары, все ночные бары. Вот тут клофелинщики были. Клофелинщицы.

Степан, співробітник приватної охорони:

- Здесь приехал, сняли цепочку - уехал домой в плавках.

Місцеві мешканці кажуть - номери в пансіонатах обкрадають щоночі. То ж радять гостям курорту не забувати про обережність.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.