Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці нетверезий мажор влаштував справжнє шоу полісменам

17 серпня 2015, 23:05
Дата ефіру/події: Понеділок, 17 серпня 23:05

У столиці водій Бентлі засівав полісменів доларами, співав гімн України й навіть намагався регулювати рух трамваїв. Ось такого п'яного чоловіка зупинили копи. Усе влаштоване водієм шоу і його наслідки побачите в наступному сюжеті.

Не сам шикарний чорно-білий Бентлі привернув увагу полісменів, а дивна поведінка водія. На зелений сигнал світлофора він зупиняв машину, на червоний навпаки - їхав. І ось чому!

- Документ на право керування ТЗ, посвідчення водія.

- Ребята, осталось дома.

Водій геть п'яний. Він не агресивний, залюбки спілкується з полісменами. Й наче надивившись американський бойовиків, одразу кладе руки на капот. Копи ж пропонують пройти алкотест. Роман Миколайович, так до нього звертаються правоохоронці, погоджується не одразу. Під градусом йому хочеться поговорити.

- Ради этого человека я готов дуть, штраф оплатить.

Його вмовляли довго. І він таки дунув.

Олександр Леонов, командир роти ГУ патрульної поліції м. Києва:

- Спочатку проїхав на червоний сигнал світлофору, коли його зупинили, з'ясувалося, що особа перебуває в нетверезому стані, було перевірено за допомогою прибору Драгер, перевищення алкоголю в крові в 2 рази.

0,42 проміле. Це приблизно від ста грам горілки чи літра пива. Доза не вбивча. Але точно впливає на реакцію водія. Й на настрій. Бо далі Роман Миколайович влаштував справжнє шоу! Не часто побачиш, як серед літа засівають доларами!

- Доллары, смотри, 10, 20, достаточно?!

Він меценат - заявив п'яний водій. Щось казав про міліційне беззаконня. Й навіть співав гімн України. Та від покарання це його не врятувало.

- На нього було складено декілька протоколів і він був відправлений додому на відпочинок.

Машину ж врешті забрав адвокат чоловіка. Сам меценат Роман Миколайович сплатить тепер за проїзд на червоний сигнал світлофора, відсутність водійського посвідчення й нетверезе керування машиною. Мінімум 4250 гривень.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.