Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У США продавець налякав мачете грабіжників з мечем

19 серпня 2015, 11:40
Дата ефіру/події: Середа, 19 серпня 11:40

Мачете проти меча! У невеличкому американському містечку озброєні підлітки спробували пограбувати нічний супермаркет. Та продавець виявився не з лякливих і вихопив приготованого заздалегідь ножа. Тож який аргумент - шляхетна лицарська зброя чи робочий інструмент латиноамериканських селян - виявися вагомішим?

Звичайний вечір буднього дня для продавця цілодобової крамнички в американському містечку Піттсбурзі, що в штаті Пенсильванії, завершився неординарною пригодою. Камери відеоспостереження зафільмували, як двоє невідомих у масках забігли до закладу. На справу хлопці пішли  з незвичайним атрибутом - мечем. Та як же здивувалися озброєні грабіжники, коли продавець вихопив свою зброю - на вигляд ще небезпечнішу.

- Я мав під прилавком мачете і одразу схопив його, коли побачив грабіжників.

Роберт саме тієї ночі торгував у крамниці. Каже, ні на мить не злякався. Навіть коли злочинець із мечем перескочив через прилавка.

- Я з мачете в руках почав атакувати його і, здається, навіть зачепив гострим кінцем бідолаху.

За кілька секунд горе-грабіжники втекли з порожніми руками. Добре, що хоч цілі лишилися. Адже сміливий продавець мав для нахаб ще дещо.

- Я мав ще це, але не застосував його.

Був і пістолет, і мачете, але позаяк нападник прийшов з мечем, то й прогнали його холодною зброєю. Злочинців розшукують. І хоча навряд чи горе-грабіжникам спаде на думку ще повернутися до нещасливого для них маркету, його власник застерігає невдах.

- Я хочу дати вам пораду: ліпше знайдіть собі роботу і не приходьте більше сюди.

Пограбування крамничок у США не рідкість. Тож здивувати продавців несподіваним візитом дедалі складніше. Багато хто вже заздалегідь готує пастки для непроханих гостей.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.