Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Міліціонера, котрий загинув на посту, поховали в Одесі

19 серпня 2015, 21:39
Дата ефіру/події: Середа, 19 серпня 21:39

В Одесі попрощалися зі старшим дільничним інспектором Юрієм Масютою, якого зарізали під час спроби залагодити звичайний побутовий конфлікт. Він приїхав, аби врятувати чоловіка, котрого намагалася вбити власна дружина. Поки заспокоював жінку, господар схопив ножа та всадив його інспекторові в шию. Міліціонер ще встиг втекти з будинку, проте надворі впав. За кілька годин сорокадворічний Юрій помер у машині швидкої.

Того дня дружина дільничного Юрія Масюти передчувала недобре й тривожилася. Та навіть у страшному сні не підозрювала, що вже за кільканадцять годин буде ховати коханого чоловіка. Друзі кажуть: смерть чоловіка Олена відчула заздалегідь.

Сергій Скоробогатий, керівник Красносільського відділу міліції:

- Сказала мне, что он предчувствовал что-то и она предчувствовала. Говорила: Береги себя. А он уехал и забыл телефоны. И потом, когда все звонили, она сказала: Передайте ему, когда увидите, чтоб он забрал свои телефоны, они за ним плачут.

Все сталося в селищі Красносілці на Одещині о четвертій дня. Дільничний Юрій Масюта приїхав до будинку на вулиці Радгоспній перевірити тривожний дзвінок. До міліції зателефонував чоловік, якого ніби намагалася вбити дружина. Коли правоохоронець зайшов до квартири, господар, що викликав міліцію, схопив ножа, підскочив до дільничного й ударив того в горло. Юрій з останніх сил зміг втекти від вбивці надвір. Тут він упав. Свідки викликали до чоловіка, що стікав кров'ю, медиків. Та коли приїхали лікарі, працівник міліції був уже у комі.

Віталій Родудянко, лікар швидкої допомоги:

- Находился на проезжей части мужчина. С ранением шеи справа, в состоянии клинической смерти.

Юрій помер у машині швидкої дорогою до лікарні. Врятувати чоловіка, що спливав кров'ю, було неможливо. Страшна смерть колеги вразила всіх, хто його знав.

Георгі Лорткіпанідзе, керівник ГУ МВС України в Одеській області:

- У него остались жена и сын. Преступник задержан.

Колеги наголошують: в Юрія було дуже складна дільниця. Приміське селище, тут постійна міграція населення. На одного інспектора - 4 тисячі людей. Утім, роботі він давав раду на відмінно. Друзі кажуть: Юрій був досвідченим, спокійним і зосередженим. Та втрата пильності лише на кілька фатальних секунд коштувала йому життя.

Максим, друг загиблого: 

- Он участковым был, все время был участковым. Участковый всегда на переднем крае. Он и розыскник, он все в одном лице. Я не могу больше говорить.

Найгірше тяжко хворій дружині Юрія. Олена Масюта й досі не вірить у смерть чоловіка. Разом виростили сина, незабаром планували вдочерити дівчинку з дитбудинку. Жили в орендованій квартирі, мріяли колись звести будинок. Тепер родині загиблого міліціонера обіцяють надати житло. Його ж убивці, що позбавив 42-річного Юрія Масюту життя абсолютно безпричинно, загрожує довічне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
земля пухом
валерий 28.08.2015, 06:15 ответить
Скажите, а зачем всем нам эту тварь кормить и содержать пожизненно????? забить палками и оставить подыхать чтоб другие подобные ему существа видели и знали примерную свою участь даже за подобные мысли! вот тогда можно говорить о начале ПОРЯДКА!!!!!!!!!
о 21.08.2015, 23:05 ответить
Поддерживаю на 100%! Для подобных случаев смертную казнь нужно восстановить. Подонок заслуживает смерти, при чем страшной
Сосед 28.08.2016, 21:51 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.