Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Нетверезий киянин потрощив машини сусідів

20 серпня 2015, 23:04
Дата ефіру/події: Четвер, 20 серпня 23:04

Потрощені автівки та зламані дерева. Такі наслідки нетверезого керування. У столиці мешканець однієї з багатоповерхівок у своєму ж дворі влаштував таран автомобілів. Вгамувати п'яного водія вдалося лише правоохоронцям. Що штовхнуло чоловіка, в якому сусіди упізнали одного з найвідоміших хірургів України, на безглуздий вчинок?

Розбиті Хюндай, Пежо, потрощені Сузукі та зламані дерева. На цьому подвір'ї серед елітних новеньких багатоповерхівок у Голосіївському районі наче кладовище автомобілів. Все це наслідки аварії, яку влаштував мешканець однієї з тутешніх квартир на ім'я Андрій.

Надія Олексіївна, двірничка:

- Виїхав з того паркінгу, збив дерево, поїхав цією дорогою й наїхав ще там на три машини.

Олександр, охоронець паркінгу:

- Виїхав нормально, ворота не зачепив, не знаю, що там сталося.

Вже після розмов з мешканцями будинку стає зрозумілим неймовірне! Нічну масову аварію нібито влаштував знаний по всій Україні кардіохірург. Лікар, який працює в Національному інституті серцево-судинної хірургії імені Миколи Амосова, таранив автомобілі власною Тойотою. Та ось куди збирався їхати в такому стані близько одинадцятої вечора? Та чому вмить із заслуженого лікаря України перетворився на знищувача сусідських автомобілів? 

- В дупель он был полностью. Он все время пьяный, все время пьяный. Он еще что-то кричал, что он генерал, но все знают, кто он, но дурне, но пьяне дурне!

Оксана, свідок:

- Его люди здесь заблокировали и не давали ему выехать. Несколько раз сдавал задом и пытался расчистить себе путь и выехать на дорогу.

Свідки такої поведінки сусіда кажуть, що заспокоїти його вдалося лише полісменам. Вони склали на порушника адміністративний протокол та врешті відпустили. А ось сам винуватець, кажуть люди, намагався зам'яти справу.

- Они стояли там и уговаривали полицейских: ну что вам, давайте мы вам здесь заплатим, давайте вы напишите бумагу, что по техвозможностям нельзя будет эвакуировать машину, и тогда дело шито-крыто! Никто ничего не докажет!

Машину таки забрали на штрафмайданчик. Дізнатися ж, чому відомий хірург, що два роки тому разом зі своїми українськими та французькими колегами провів першу в Україні унікальну операцію на серці, а зараз сам ледь не покалічив людей і так поводиться - нам не вдалося. Пояснити такої поведінки чоловіка не змогла навіть його дружина.

Ірина, дружина хулігана:

- Будьте добры, давайте по-человечески, я не готова сейчас с вами разговаривать.

- Скажіть, він був нетверезим?

- Я же попросила, давайте не будем говорить, я там не присутствовала!

Поспілкуватися з несамовитим водієм тепер хочуть і власники потрощених автомобілів. Вони вимагатимуть компенсації з чоловіка, що так познущався з їхнього транспорту.

- Ви знаєте, я з самого раненька на роботі, іще нічого не бачила, не знаю, не можу нічого сказати. Компенсації будемо вимагати точно!

Мешканці будинку сподіваються, що після таких результатів нічної їзди їхньому сусідові буде, як мінімум, соромно. А виплата немаленьких компенсацій навчить його адекватному керуванню.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Я соседка Андрея, мы делим с этой семьей одну площадку, и здороваемся каждое утро, моя квартира 21 его 22. Видела интервью жителей нашего дома о случившемся. Да ситуация из рук вон выходящая, но позвольте, уважаемые соседи, что с вами случилось? Что вы все в один момент так ополчились на него и даете лживые комментарии ??? Он разбил машины всех вас? Почему не спросили меня, например, мы много лет прожили бок о бок с Андреем. Он выпивал, да, но при этом всегда был воспитан, добр. Тихий такой, гулял по два раза в день с собакой. Я не отрицаю все могло случится и случилось. И что теперь? Каждая полоумная местная сплетница может вот так вот хаить и чернить человека? А телевидение это еще и в массы выбрасываем? Почему меня не спросили? Мой телефон у консержа, спросили б нас с мужем что это за семья, мы ближе всех к ним. Я знаю одно, этот человек ( Андрей) спасал жизни людей, а сплетница и скандалистка Татьяна, дававшая интервью каналу, очень любит поговорить особенно по делу ее не касающемуся. Лично я и многие ее избегают. Мне очень жалко Андрея, я буду защищать его, если надои где надо.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.