Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На одеському пляжі охорона ресторану обстріляла відпочивальників

24 серпня 2015, 23:05
Дата ефіру/події: Понеділок, 24 серпня 23:05

Чергова стрілянина на курорті. На одному з центральних пляжів Одеси, в Отраді, охоронці ресторану відкрили вогонь із травматичного пістолета по компанії відпочивальників. Ті жарили м'ясо неподалік літньої веранди закладу і ніби заважали відпочивати його гостям. Внаслідок самосуду двоє молодиків дістали поранення рук та ніг. Проте, тепер у ресторані кажуть: людей, що стріляли - не знають!

Сергій, який працює барменом пляжного кафе вже не один рік, каже: такого, що сталося того вечора, на його пам'яті ще не було. Спочатку він почув крики, а ще за кілька хвилин поряд з його стійкою пролунали кілька пострілів. Учинилася справжня паніка, всі налякано почали тікати.

Сергій Малюков, свідок:

- У нас есть сотрудник, техник. Я сразу говорю: ложись на пол. Потому что иди знай, что это. Реакция была моментальной. Мы легли на пол. Испугались немножко.

Коли зрозумів, що все скінчилося, кинувся допомагати постраждалим. Місце, де ще кілька хвилин тому весело святкували день народження, нагадував побоїще. Двоє чоловіків стогнали від ран - одному поцілили у руку, іншому - в ногу. Іменинниця, задля якої і готували шашлик, просила льоду, щоб прикласти до розбитого обличчя.

Сергій Малюков, свідок:

- Девочка достаточно была побитая. Отек. Неприятно. Маленький ребенок лет пяти был с ними. Они плакали, находились в состоянии стресса, поэтому мы их приютили.

Всіх цікавило одне запитання - що сталося? Чому на місці, де мирні відпочивальники дихали морським повітрям, переходячи від однієї кав'ярні до іншої, відбувся справжній бій? З'ясувалося неймовірне - причиною стрілянини став... дим.

Марія Тарасова, кореспондент:

- Конфлікт розпочався близько одинадцятої вечора. Компанія, в якій була і п'ятирічна дитина, відзначала на природі день народження. Розпалили вогнище, дим від якого пішов на веранду сусіднього ресторану.

Дим від мангалу неабияк роздратував гостей, які саме гуляли весілля. Вони поскаржилися працівникам закладу на неприємне сусідство. Троє охоронців ресторану пішли розбиратись з охочими до шашликів, та спокійна розмова не скалалася, адже майже одразу спалахнула бійка.

Тетяна Хмельницька, співробітниця Одеського МУ міліції:

- Сначала между ними завязалась словесная перепалка, которая переросла в драку. Затем один из охранников, как я уже говорила, вытащил травматический пистолет и нанес телесные повреждения. Двое мужчин получили повреждения, в настоящий момент их жизни и здоровью ничего не угрожает.

Бармен Сергій каже: до приїзду міліції гільзи з місця стрілянини зникли. Втік і стрілець. Проте міліціанти затримали одного з трьох охоронців, який пізніше розповів про всіх учасників бійки. Що дивно, в ресторані відмовилися від своїх працівників. Нікого з керівництва закладу в робочий час на місці застати не вдалося, а персонал в один голос каже: в них немає охорони!

- Охрана есть? Начальник охраны?

- У нас нет охраны, и никогда не было.

- У вас вообще нет охраны?

- Нет, а зачем она нам? У нас есть кнопка вызова. Если что-то происходит, мы вызываем - приезжает милиция.

Тим не менш, охоронці, яких немає, тепер є фігурантами провадження про хуліганство. Їм загрожує до семи років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Хамство и безнаказанность хозяев порождают такое поведение персонала. Теперь стрелков стили. Так стрелкам и надо. А одесситам полезно знать, что те, кто не платят в заведениях людьми не считаются и на них могут открыть охоту хозяева жизни с деньгами))) Берегите себя и детей от нашего навязчивого хамского сервиса. Ресторану прибыли не желаю. А как там вирус распространили на свадьбе? Уже оштрафовали на 200 тысяч как в Ивано Франковске?

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.