Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Наджорстоке вбивство на столичній Русанівці

26 серпня 2015, 12:10
Дата ефіру/події: Середа, 26 серпня 12:10

Надзвичайна жорстокість: на столичному масиві Русанівці на вулиці невідомі зарізали 27-річного чоловіка. Йому завдали 18 ножових ударів, не залишивши жодного шансу на порятунок.

Ірина Винокурова, кореспондентка:

- Міліційна стрічка та страшні плями крові ось там на доріжці, місцеві не дарма оминають вечорами це місце. Вночі тут сталося вбивство, яке просто вражає своєю жорстокістю.

Мешканці тихого мікрорайону Русанівки досі не можуть прийти до тями. 

- 50 год живем, і не було тут такого нещастя.

На закривавленого хлопця натрапили місцеві, що вранці гуляли з собаками. На тілі бідолашного не було живого місця. 

- Столько ран, что сосчитать не можна, а дворничка сказала: 18 ран, я говорю - да ты что, вот такие раны. Широкие порезы такие.

Така кількість ножових ударів свідчить - хлопця свідомо вбивали. При собі у жертви не було ані телефону, ані гаманця. Поруч з тілом валялися кілька копійок.

- У него была только зажигалка, и все, больше ничего, он ее в руках держал. Не може буть, щоб мобільника не було.

Та хлопця майже одразу впізнала місцева молодь. Він мешканець Русанівки. І це все, що нам вдалося дізнатися про нього.

- Его опознали дети, опознали, ему 27 лет, думали, что такой молоденький, а ему 27 лет.

- Русановский?

- Да, русановский.

Доріжка, де скоєне жорстоке вбивство, поряд із багатоповерхівкою. Та ніхто з мешканців будинку криків про допомогу не чув. Або ж люди просто побоялися вийти надвір.

Зинаїда Василівна, киянка:

- Шума особого, у меня окна на ту сторону, не было, особого шума, может, его где-то покололи, и он шел и там уже упал. У меня такое впечатление.

Хто завдав парубку 18 ножових поранень, міліція поки не знає. Деталей розслідування не розголошують. Лише повідомили - вбивцю шукають.

Ірина Левченко, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- На місці події відпрацювали слідчо-оперативні групи, дільничні інспектори міліції, кінологічна служба. Опитуються місцеві мешканці, проводиться ряд оперативних заходів, щоб встановити та затримати зловмисників.

За що так жорстоко вбили хлопця, місцеві мешканці не знають. Утім, припускають, що то була помста. А телефона і гаманця забрали, аби видати це за пограбування.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.