Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі наркоманів-бешкетників не забрала ані швидка, ані міліція

27 серпня 2015, 12:46
Дата ефіру/події: Четвер, 27 серпня 12:46

Нічийні хулігани! В Одесі місцеві мешканці затримали наркоманів, які влаштували дикі танці просто на дахах припаркованих у дворі машин. Швидка забирати хуліганів відмовилася, міліції за дві години люди так і не дочекались. Тож завезли молодиків до відділку самотужки, в багажнику легкового автомобіля! Та правоохоронці також не зраділи появі наркоманів. Мало того, вони обурилися на автовласників.

Пані Любов живе в самому серці Одеси - на розі вулиць Пушкінської та Дерибасівської. Майже з усіма сусідами по комунальній квартирі в добрих стосунках. Окрім 25-річного Валерія. Наркомана зі стажем.

Любов, одеситка:

- Ну один за другим приходят. Один даже пришел, он ему сказал, кто я такая. Так он ему говорит: Давай ее замочим. Меня замочить? Да я вас тут всех помочу. У меня, конечно, для себя есть, я взяла шланг и отдубасила их. И сказала: еще кто-то сюда переступит...

Раїса, одеситка:

- Приводить сюди цілу банду. Їх 5-6 чоловік. Я вночі йду - я боюся заходити в двір.

Ось і напередодні ввечері до Валерія завітав приятель. Молодики під кайфом вирішили розважитися у дворі. Спочатку знищили клумбу, розбили тротуарну плитку.

- Только вот этот цветок уцелел. Все остальное поломал. Здесь он в туалет ходит.

Потім молодики почали стукати та стрибати по припаркованих автомобілях. За кілька хвилин один із хуліганів упав перед воротами у двір. Одесити викликали швидку допомогу. Проте медики забирати наркоманів до лікарні відмовилися. Тоді люди зателефонували в міліцію. Чекали на правоохоронців кілька годин.

Максим Магера, одесит:

- Тело, которое валялось на Пушкинской \ Дерибасовской, напротив областной прокуратуры, то есть - самый центр, он там валялся полдня. Милицию уже люди вызвали часа два как.

Стомившись чекати на міліцію, мешканці будинку запхали наркоманів у багажник легковика і самі повезли до райвідділку.

Сергій Мельник, свідок:

- Ну, может быть, это - негуманно. Но люди были настолько накалены, что на протяжение пары часов ожидать сотрудников милиции. Хорошо, что они доставили их в отделение милиции, а не устроили самосуд на месте.

Та правоохоронці приймати хуліганів спочатку не захотіли.

- Хорошо, что мне делать? Они грязные все, в кровище. В скорую помощь! Таких людей надо в скорую помощь.

Проте, згодом - під тиском громадськості - у міліції таки погодилися затримати молодиків. Але вже вранці Валерій знову повернувся додому. Сусіди побачили його сплячого в коридорі.

- Вот он вот здесь вот лежал, потом упал, головой об радиатор ударился. Вон, еще кровь. И вы мне скажите, как ни в чем ни бывало, вот сейчас, утром, повернулся и пошел.

У міліції кажуть: заяви від мешканців будинку прийняли, адміністративний протокол склали, але подальшу долю хуліганів вирішуватиме суд. Швидше за все, вони сплатять штраф.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.