Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Запоріжжі розстріляли "крадія в законі"

28 серпня 2015, 23:14
Дата ефіру/події: П’ятниця, 28 серпня 23:14

Кримінальні розбірки у передмісті Запоріжжя. Тут вранці розстріляли автомобіль. У салоні Деу Ланоса був лише водій. Його з тяжкими пораненнями ушпиталили. Постраждалим виявився дуже знайомий правоохоронцям чоловік: у кримінальних колах його називають Вітя Куля. Нині міліція з'ясовує: кому міг перейти дорогу "крадій у законі"?

Сергій Вендін, кореспондент:

- Постріли пролунали близько 9 ранку по вулиці Пестеля. Це приватний сектор у передмісті Запоріжжя. За словами правоохоронців, невідомі відкрили вогонь з автомата Калашникова. Мішенню обрали сірий Деу Ланос.

Усе тривало лічені секунди. Нападники стріляли хаотично. Кілька куль влучили у газопровід. Та цілилися вони у водія Ланоса. У машині він був сам. Свідком кривавої розправи став рибалка. Переляканий чоловік одразу сховався, аби не стати жертвою бандитів.

Сергій, мешканець Запоріжжя:

- Это тот, который очевидец, тут близко был, рыбачил сидел. Говорил: услышал очередь, сразу за дерево спрятался, потом вторая и такой визг, вроде как машина.

Після розстрілу злочинці швидко поїхали. Пораненого водія Деу привезли до лікарні в тяжкому стані. Хірурги витягли з пацієнта п'ять куль. Кажуть: зробили все, що могли. Але чи виживе чоловік - не знають.

Олег Великий, заступник керівника лікарні №5 м. Запоріжжя:

- Работали 3 бригады хирургов. Нейрохирурги, хирурги торакальные, хирурги абдоминальные. Все операции прошли успешно. Сейчас мы его перевели в отделение реанимации. Состояние сейчас стабильное, тяжелое.

Поки лікарі рятують водія, правоохоронці вже складають картину злочину. Ймовірних мотивів поки не озвучують, особи постраждалого також не називають. Та, за неофіційною інформацією, жертвою кілерів став Віктор Кульньов - відомий у кримінальних колах авторитет на призвісько Вітя Куля. Його пов'язують з угрупованням так званих "єнакієвських". З березня 2014-го року він перебуває в розшуку. На місці ранкової стрілянини працюють оперативники. Сантиметр за сантиметром обстежують усю територію. І вже є результати.

Данило Пекний, в.о. заступника керівника відділу Запорізького МВ міліції:

- На месте происшествия было обнаружено орудие преступления - автомат Калашникова. По данному факту материалы внесены в ЕРДР по факту покушения на убийство.

Нині в Запоріжжі та прилеглих районах оголосили план Перехоплення. Розшукують стрільців.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
С хренов бы Куля, вдруг, стал "законником"? Журнам - два.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.