Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Дніпропетровський школяр вистрибнув з вікна через конфлікт у школі

3 вересня 2015, 22:50
Дата ефіру/події: Четвер, 3 вересня 22:50

До свого 10-річчя він не дожив лише тиждень. У Дніпропетровську, вистрибнувши з вікна восьмого поверху, загинув школяр. Жахіття сталося перед очима в його паралізованої бабусі та сусідки. За однією з версій, у хлопчини під час уроків виникло кілька конфліктів з однолітками та вчителями, і саме через це він вкоротив собі віку.

Дніпропетровськ, третя година дня. Біля під'їзду багатоповерхівки лежить мертве тіло 9-річного Микити, поряд згорьовані батьки та сусіди.

Ольга, сусідка загиблого хлопчика:

- Он очень хороший мальчик, но впечатлительный очень. Он постоянно с папой, с мамой. Он спокойный. Ребёнок домашний, ребёнок адекватный. 

Микита, якому за тиждень мало б виповнитися десять років, помер страшною смертю. Перед очима в паралізованої бабусі та сусідки, яка доглядає за хворою жінкою, хлопчина без розлогих пояснень скоїв жахливе.

Ганна Старчевська, керівник сектору Дніпропетровського МУ міліції:

- 5-классник пришел со школы. Сказал своей бабушке, что у него были некие проблемы в школе. Зашел в спальню, снял сетку и выпрыгнул из окна.

У сусідки, перед очима в якої хлопчина вкоротив собі віку, стався нервовий зрив. Спілкуватися з журналістами жінка відмовилася, натомість її донька зголосилася розповісти, як все було.

Ольга, сусідка загиблого хлопчика:

- Сетка с окна лежит на кровати, и он стоит на подоконнике. Она ему говорит: Никита, что ты делаешь, сынок, иди, поговорим. Он ей только помахал рукой и прыгнул.

Сергій, свідок:

- С ушей, со рта кровь пошла. Пульса - попробовал - нету. Все. Я ему глаза закрыл. Помолился.

Батько загиблого хлопця не стримує сліз. Чоловік каже: того ранку до школи Микита йшов у доброму гуморі. Що, а головне, хто міг зламати психіку синові так, щоб він вирішив вистрибнути з вікна, не розуміє.

- Что произошло?

Однокласники загиблого розповідають: нібито під час уроку Микита почав бавитися, пускаючи мильні бульбашки. Це не сподобалося вчительці, вона зробила йому зауваження. Образившись, хлопчина заліз під парту і до кінця уроку звідти не вилазив.

Ольга Федорівна, бабуся однокласника загиблого хлопця:

- Каже: такого конфлікта, бабушка, не було. Просто учитель сказала, шо нельзя на уроках, він пускав пузирі, ну нельзя на уроках, мол, спрячь, чтобы это было больше не повторилось. От так мне сказал, мой внук, вони ж в однім класі.

Один із старшокласників розповідає іншу версію про те, що на уроці біології Микиту по голові вдарив однокласник. Хлопець ударив у відповідь, і це помітила вчителька.

- Там были разборки какие-то. Потом в итоге учительница его вывела из кабинета и начала на него орать.

Та директорка школи дивується таким химерним розповідям і категорично запевняє: конфліктних ситуацій за участі Микити того дня не було взагалі. Все, що говорять - лише чутки.

Людмила Хмеленко, директор школи  №142 м. Дніпропетровська:

- Контакт ребенка с детьми был нормальным. Был контакт учителя с родителями, был очень тесный. Никаких признаков тревожности не было замечено у ребенка.

Тож хто довів хлопчину до самогубства і чи винна в цьому школа? Відповісти на це запитання правоохоронці обіцяють лише по завершенню слідства.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Перезвоните мне пожалуйста 8(952)096-44-78 Виктор
Виктор 19.11.2018, 22:14 ответить
Я одноклассница этого мальчика, и когда он умер даже биологии не было, что за бред!!!!!!
Аня 21.02.2018, 09:45 ответить
http://w.w/ Здравствуйте! Вас интересуют клиентские базы данных?

Здравствуйте! Вас интересуют клиентские базы данных? http://w.w/
Комментарий удален
Учителя - это пол беды. В школе с директором пообщаешься 5 минут и самой хочется из окна прыгнуть. А она тут про контакт рассказывает.
Наталья 12.01.2016, 11:21 ответить
Дорогие родители 5 класса. Почему Вы молчите. Учительница закрывает ребенка в кабинете. а потом посылает успокоить ребенка. двух девочек. ЗНАЧИТ УЧИТЕЛЬНИЦА ПОСТОЯННО ЗАКРЫВАЛА ДЕТЕЙ В КЛАССЕ.РОДИТЕЛИ. ВЫ НЕ БОИТЕСЬ ЗА СВОИХ ДЕТЕЙ. ДА .Я СОГЛАСНА. ЧТО ДЕТИ НЕ АНГЕЛЫ . ЧТО МОГУТ НАГРУБИТЬ И ДОВЕСТИ УЧИТЕЛЬНИЦУ ДО СЛЕЗ..... НО УЧИТЕЛЬ ДОЛЖЕН .НАЙТИ ПОДХОД К РЕБЕНКУ. А НЕ БЫТЬ МОНСТРОМ. Я ИМЕЮ ДВОИХ ДЕТЕЙ И СПАСИБО БОГУ. ЧТО ТАКИХ УЧИТЕЛЕЙ НЕ БЫЛО В НАШЕЙ ШКОЛЕ. Я МОГУ ТОЛЬКО СПАСИБО СКАЗАТЬ СВОИМ УЧИТЕЛЯМ.И НИЗКИЙ ИМ ПОКЛОН.А ВАШУ УЧИТЕЛЬНИЦУ Я ГОТОВА ЗАДУШИТЬ СОБСТВЕННЫМИ РУКАМИ. ПОЧЕМУ ВСЕ КОМЕНТАРИИ ДЕТЕЙ ИСЧЕЗЛИ. НАПУГАЛИ ДЕТЕЙ И РОДИТЕЛЕЙ. ВЕДЬ ДЕТИ СРАЗУ НАЧАЛИ ПИСАТЬ. РОДИТЕЛИ ПОДУМАЙТЕ И ДАЙТЕ ПРАВИЛЬНУЮ ИНФОРМАЦИЮ.
Людмила 15.09.2015, 14:48 ответить
Людмила, расскажите, пожалуйста, свою историю подробней. О какой учительнице Вы говорите? Когда и с кем произошла ситуация? При каких обстоятельства? Возможно, Вы не одни стали свидетелем несправедливости в школе.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.