Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП на Дніпропетровщині

9 вересня 2015, 22:25
Дата ефіру/події: Середа, 9 вересня 22:25

У Дніпропетровську позашляховик на великій швидкості залетів на зупинку з людьми. У цей час там стояла жінка із двома дітьми. Жертви розлетілися на кілька метрів. Дивом усі залишилися живі, але наразі їх стан критичний. Ще одна моторошна аварія сталася за 50 кілометрів від Дніпропетровська. Під колеса Жигулів потрапили двоє жінок та чоловік.

Дніпропетровськ, вулиця Героїв Сталінграду. Порушуючи правила, поміж трамвайних колій, мчить позашляховик. За кермом службового УАЗа - 26-річний Олег - працівник приватної охоронної фірми. Якоїсь миті машина стає неконтрольованою і на шаленій швидкості влітає в зупинку громадського транспорту. Автомобіль буквально змітає 24-річну жінку та її двоє маленьких дітей.

- Он влетает на эту женщину, маленькая девочка под машину попадает.

Від удару восьмирічну Лізу відкидає на десяток метрів. Її молодшу сестричку Яну з-під коліс без свідомості витягають свідки аварії.

Едуард, свідок:

- Ребёнок не дышал. Потом скорая её положила, она чуть-чуть дышала, кровь изо рта пошла.

Із кровотечею внутрішніх органів обидвох сестричок терміново госпіталізували. В критичному стані і мати дівчаток. У жінки розтрощений череп.

Світлана, родичка постраждалих:

- Позвонила ей. Слышу, что странное что-то в трубке, а потом взяли трубку, сказали, что она в 16-й больнице. Дети в реанимации, уже её везут в реанимацию.

Стан постраждалих медики поки що не коментують. Не на камеру запевняють: роблять усе можливе, аби дівчатка та їх матуся вижили.

Ганна Старчевська, керівник сектору Дніпропетровського МУ міліції:

- По факту ДТП, в котором тяжёлые травмы получили двое малолетних девочек и их мама, открыто уголовное производство. В ближайшее время для водителя будет выбрана мера пресечения.

***
На асфальті - кров трьох травмованих пішоходів. Поруч із плямами - жіноче взуття, зламаний візок та розбита ВАЗівка. Такі жахливі наслідки ДТП в місті Синельниковому. Аварія, в якій під колеса Жигулів потрапили двоє жінок та чоловік, сталася пізно ввечері. 32-річний Іван - водій легковика, твердить: їхав за правилами, але через дивну поведінку пішоходів уникнути наїзду не зміг.

Іван, водій ВАЗівки:

- Переходила дорогу группа людей. Я ехал по правой стороне. Я им начал сигналить. Вижу, что они не отходят, перестраиваюсь влево, а они рывком налево. Я по тормозах - и вот результат.

Наслідки - фатальні. Врятувати вдалося не всіх.

Валерій Касьяненко, інспектор відділу УДАІ в Дніпропетровській області:

- Двох травмованих пішоходів похилого віку забрали до лікарні. Ще одна постраждала - 46-річна жінка - нажаль, не вижила. Її серце зупинилось в кареті шидкої, дорогою до медзакладу.

Правоохоронці оприлюднюють сумну статистику: з початку року на дорогах Дніпропетровщини сталося понад півтори тисячі аварії, двісті чотири людини - загинули.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.