Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 7 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Німеччині учасників конференції лікарів рятували від передозування наркотиків

10 вересня 2015, 22:04
Дата ефіру/події: Четвер, 10 вересня 22:04

Три десятки медиків потрапили в лікарню через передозування наркотиками. У Німеччині на конференції з гомеопатії учасники семінару наковталися галюциногенів. Як так сталося і кому за це відповідати?

Курйозна й анекдотична історія в Німеччині. Три десятки лікарів - учасників наукової конференції - після її завершення потрапили до лікарні. У всіх діагностували передозування наркотиками. Семінар був присвячений гомеопатії. Якоїсь миті десяткам чоловіків і жінок стало зле - почалися судоми, запаморочення, люди марили. Власники готелю, де відбувалося зібрання, одразу викликали швидку допомогу.

Кай Ратхен, лікар швидкої допомоги:

- Частина людей була непритомна. Ми зробили потрібні маніпуляції, привели їх до тями, очистили кров. Аналіз сечі в усіх постраждалих довів - вони вживавали галюциногенний наркотик.

За властивостями цей препарат схожий на ЛСД. У випадку передозування, як сталося з німецькими гомеопатами, він викликає параною, запаморочення та нудоту.

Стефка Вейланд, власниця готелю:

- Вони поводилися дивно, хтось реготав, хтось навпаки - плакав і відчував сильний біль у тілі.

Рятувати колег прибули півтори сотні лікарів, десятки автомобілів швидкої, полісменів і пожежників. Допитати жодного з пацієнтів поки не вдалося. Загрози життю отруєних лікарів немає. Прокуратура розслідує курйозний і водночас небезпечний інцидент. Слідчі кажуть - навряд чи гомеопати могли свідомо наковтатися наркотичних пігулок, але все ж перевірять і таку версію. Можливо, хтось пожартував у такий спосіб і підсунув медикам замість безпечних препаратів - амфетамін.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.