Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Вінничині на шкільному подвір'ї помер вчитель

17 вересня 2015, 23:31
Дата ефіру/події: Четвер, 17 вересня 23:31

Загадкова смерть учителя на Вінничині. У селищі Турбові на подвір'ї школи місцеві виявили тіло 26-річного викладача історії та права. Жодних слідів убивства чи видимих ознак насильницької смерті - кажуть правоохоронці. Та поки триває судово-медична експертиза, самі селяни губляться у здогадах. Адже хлопчину ніколи не бачили у підозрілих компаніях.

Людмилу - завгоспа Турбівської школи - вранці розбудив дзвінок кухарки. Перелякана жінка повідомила, що поруч зі школою лежить мервий хлопець.

Людмила Зінченко, завгосп Турбівської школи:

- Прибігла, лежить він ниць головою, руки вивернуті, отак, як би споката. Визвали ми швидку. Визвали міліцію.

Загиблого селяни впізнали одразу. Ним виявився 26-річний випускник цієї ж школи Руслан. Останні три роки він вчителював у сусідньому селі, викладав історію та право.

Валерій Кравчук, директор Косаківської школи:

- Працював відповідально, добросовісно. Це була новина, це був дуже великий шок для всіх вчителів, спочатку ніхто не міг цьому повірити. Що сталося таке.

Загадкова смерть учителя дуже налякала мешканців Турбова. Правоохоронці вже з'ясували - після роботи до хлопця зателефонували знайомі, згодом заїхали за ним на автомобілі. Куди подався разом із компанією - поки невідомо. Вчителі ж розповідають - вночі поруч із місцем трагедії сторож чув галас.

Людмила Зінченко, завгосп Турбівської школи:

- Сторож чув, що тут машина підїзжала, тут голоса були, но він думав, що тут біля мусорного бачка шось, він каже, я присвітив - нема нікого. Машина стоїть, хлопці сиділи.

Що ж потім сталося біля школи - таємниця. Попередні висновки медиків - вчителя історії підвело серце.

Олександр Бондар, Турбівський селищний голова:

- По заключенню судово-медичної експертизи - гостра серцева недостатність, то єсть вилив крові в серце.

Та чому друзі не допомогли Руслану, не викликали швидку, а покинули помирати вночі на вулиці? І чому повтікали, якщо насилля не було? На всі ці питання намагаються дати відповіді правоохоронці.

Ганна Олійник, керівник відділу УМВС України у Вінницькій області:

- За фактом його загибелі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 ст.115 - Умисне вбивство, але з поміткою "смерть людини". Тобто у разі,  якщо висновки судово-медичної експертизи підтвердять, що смерть була природньою - зрозуміло, що справу закриють.

Тим часом школярі розповідають: біля недобудови, де помер викладач, ледь не щоночі збираються підозрілі компанії. Тому не виключають, що вчитель міг стати жертвою місцевих наркоманів.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.