Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Репер Ларсон потрапив у страшну ДТП

18 вересня 2015, 11:51
Дата ефіру/події: П’ятниця, 18 вересня 11:51

У Києві відомий український репер Ларсон потрапив в аварію. Він їхав мотоциклом, коли на нього налетів позашляховик. Артиста забрали до столичної 17-ї лікарні із тяжкими травмами. Хто винен у цій страшній аварії? Власниця Ескалейда або ж сам співак?

Розбитий байк та потрощений Ескалейд. Ця моторошна аварія сталася на перетині вулиць Урицького й Кудряшова в Києві. За кермом двоколісного був відомий в Україні репер Ларсон.

Ганна, свідок:

- Мотоциклист ехал сверху вниз, вот эта вот мадам, которая на джипе - она поворачивала, она должна была его пропустить, но так как она не увидела его из-за машины, она поворачивала, и вот это случилось, такое происшествие.

Бачив на власні очі наслідки аварії Олексій Мочанов. Він живе поряд зі страшним перехрестям.

Олексій Мочанов, співак: 

- Там такой перекресток, что за последние семь лет если посчитать количество аварий, то это самое аварийное место в стране. 

Зіткнення мотоцикліста з величезним позашляховиком було дуже потужним. Співак тяжко травмувався. Свідки розповідають, що Сергій Ларкін кілька разів непритомнів. Після аварії не вимовив жодного слова.

Ганна, свідок:

- У него сломано левое бедро, и я так понимаю, поломано ребро здесь. Но слава богу, он был в шлеме - это его и спасло. Он был в сознании, сначала он потерял сознание, но потом его привели в себя, он очнулся, начал двигать руками, начал двигать шеей, с него сняли шлем, у него с головой все нормально.

Ті, хто бачив аварію, кажуть, що водійка Ескалейда могла не помітити мотоцикліста, бо розмовляла по телефону. Правоохоронці вже з'ясовують усі обставини аварії. Співак нині в лікарні. Під стінами 17-ї київської міської лікарні вже кілька годин чергують його рідні та друзі. Із журналістами вони неохоче розмовляють. Категорично заборонили говорити про стан співака й медикам. 

- Врач сказал: на операции, на операции! Никто ничего не знает, нам позвонили, сказали, что его сюда привезли.

- Представитель ГАИ сказал, что когда его увозили, что он жив, не надежды, а дай бог, чтобы был жив.

Нині відомо, що окрім переламів, у Ларсона ще й черепно-мізкова травма. Співакові зробили вже дві операції.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.