Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Близькі тяжко травмованого Ларсона звинувачують слідство у бездіяльності

21 вересня 2015, 23:42
Дата ефіру/події: Понеділок, 21 вересня 23:42

П'ята доба в реанімацї, безліч операцій. Репер Сергій Ларкін після жахливого ДТП продовжує боротися за життя. Тим часом лікування під загрозою через брак коштів. Тож рідні та друзі шукають гроші і хочуть справедливого розслідування аварії. Адже жінку, яка збила позашляховиком артиста, активно захищають.

Червоні від сліз очі, втома й безвихідь. Мама Сергія Ларкіна п'яту добу чергує під стінами лікарні. Все чекає, аби її син заговорив.

Людмила Ларкіна, мати постраждалого:

- Это я просто на лекарствах.

Страх  і сльози: що ж буде далі з її сином - просто ятрить душу матері. Людмила Михайлівна про найгірше намагається не думати.

Людмила Ларкіна, мати постраждалого:

- Покалечили, искалечили, нельза даже выразить словами, когда твоего ребенка искалечили, который всем всгда шел на встречу, помогал, добрый, хороший мальчик...

ДТП, яка змінила життя Ларсона, його рідних та друзів, сталася 17-го вересня. У Києві, на перетині Урицького й Кудряшова, в репера, що їхав мотоциклом, врізався позашляховик Ескалейд.

Олег Голуб, друг постраждалого:

- В четверг ехал на репетицию как раз, в момент ДТП ехал на репетицию своей группы.

Замість репетицій тепер у Сергія одна за одною операції. Вже було 8 втручань, а попереду - найскладніші, та, щонайменше, річний етап реабілітації. 

Олег Голуб, друг постраждалого:

- Он общается глазами или пальцами, там делает знаки, держиться молодцом, он боец, он наш...

Медики кажуть - Ларсону дуже пощастило, адже після такого зіткнення виживають одиниці.

Дмитро Мясніков, завідувач відділення політравми Київської міської лікарні № 17:

- Я взагалі вважаю, він лишився живим, що попав у спеціалізовану клінку, якби попав не в спеціалізовану, він би загинув протягом перших двох-трьох годин без варіантів. Дуже важка травма кісток тазу, розрив сечового міхура, розрив кишківника, і він пережив дуже важкий геморагічний шок.

Родина й друзі шукають гроші на лікування Сергія. Доба в медзакладі коштує Ларсону 20 тисяч гривень. Тому вони звертаються до шанувальників творчості співака і небайдужих про допомогу.

Олег Голуб, друг постраждалого:

- Медикаменты не знаем, какие будут завтра, каждый день медики дают, которые ми отрабатываем, привозим все, что необходимо...

Як триває слідство і де нині водійка Ескалейда? Адвокати Сергія здивовані бездіяльністю міліції. Адже після ДТП ні свідків, ні друзів репера ніхто не опитував.

Діана Назаренко, адвокат:

- Міліцією не здіснюється будь-яких дій для встановлення особи, яка є виунватою. Жодних дій з боку міліції немає, жодних, що дає підстави вважати, що провадження не зареєстровано і це здіснюється навмисно, під впливом невстановлених осіб.

Між тим у міліції відкидають всі звинувачення адвокатів співака.

Оксана Блищик, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, всі учасники ДТП встановлені, траснпортні засоби доставленні на арештмайданчик, правоохоронці уже опитали всіх очевидців та свідків події, призначено 3 експертизи, зокрема трасологічну, автотехіннчу, судово-медичну. 

Друзі Ларсона самі з'ясували особу дівчини, що була за кермом Екскалейда. З їхніх слів, це Ганна Герасимчук, яка нібито працює помічницею народного депутата.

Людмила Ларкіна, мати постраждалого:

- Кто сделал - пусть будет на его совести  Бог все видит и это просто так не пройдет бесследно.

Водійку не затримали. Друзі артиста вже припускають - вона поїхала з України. Та чи це насправді так - невідомо.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Не тот ли это Ларькин, который сам в 2012 году избил пешехода? Если так, то возвраточка...
Сергей 24.09.2015, 03:02 ответить
Да. это тот самый Ларсон! Но какая разница. Если он уже умер.
Н. 28.09.2015, 15:49 ответить
Соболезнования родным и здоровья Сергею... НО.........
Ув.журналисты,потрудитесь хоть орфографию проверить в статье! Грубые детские ошибки!
Ольга 22.09.2015, 13:21 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.