Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Столичні байкери викрили полісмена-крадія

22 вересня 2015, 11:08
Дата ефіру/події: Вівторок, 22 вересня 11:08

Скандал у столичній поліції. Один із патрульних поцупив з місця ДТП мотоциклетний шолом та байкерські рукавиці. Вкрадене хотів продати власникам. Та ті під час угоди повідомили про це в поліцію. Ті ж свого підприємливого колегу затримували на гарячому. Але чи порушили проти нього справу?

Наш герой - один із байкерів, який на власні очі бачив полісмена, що намагався продати вкрадений шолом. Чоловік просить не показувати обличчя. Після скандалу за участю правоохоронця хлопцю почали погрожувати.

- Шли угрозы, угрозы шли от его жены, то есть это шло моему товарищу, непосредствено потерпевшому. Кидались очень громкие фамилии, после того как я рассказал, ребята, я это все записал, и если я передам эту запись на телевидение, всем не поздоровится. 

Мотоциклетний шолом і байкерські рукавиці полісмен поцупив під час оформлення ДТП.

- Приехал - уже нету никого, ни парней, ни полиции, и парень стоить без шлема. Объяснил он тем, что полиция приехала, а он бегал, искал шлем, ничего не нашлось, и так шлем пропал.

Вже за кілька днів в інтернеті з'явилося оголошення про продаж саме цього шолому. Продавець ще й бонуса пропонував - рукавиці. Байкери погодилися на пропозицю і вирішили зустрітися з продавцем.

- Позвонили данному человеку, договорлись о встрече, два дня нам он голову пудрил местами - то на Видубичах встретится, то ещо где-то. 

- Яка ціна була?

- 1400 гривен, смешная просто, то есть человек не знал реальной цены шлема, ему только нужно було быстрее продать его.

Насправді такий головний убір коштує близько трьох тисяч гривень. А далі була справжня детективна історія. На запитання, звідки взяв шолом, полісмен придумував неймовірні історії.

- Человека сразу спросили: шлем твой? - Нет, не мой. Он начал рассказывать фантастические истории, что он живет в Обухове и работает на заводе, друг ему должен был денег, он его встретил на улице со шлемом, и друг ему отдал шлем.

Утім, коли зрозумів, що йому не вірять, розповів, що працює в поліції. 

- Ребята, вы вообще чего, я из полиции, а полиции вы ничего не сделаете. После этого мы остановили патрульный экипаж, который пригласили поучаствовать в данной ситуации.   

А далі ситуація стала критичною вже для полісмена. Його затримали. Про хапкого на руку колегу одразу повідомили в соцмережі.

- Затримали поліцейського при спробі реалізувати мотошолом, яким він раніше таємно заволодів під час оформлення ДТП. Затримав і доставив підозрюваного до райвідділу інший екіпаж патрульної поліції за викликом заявника на лінію 102. Вже прийнято заяву про кримінальне правопорушення, взято пояснення і розпочато кримінальне провадження прокуратурою Києва.

Скандального полісмена керівництво миттєво покарало.

- Руководство молодцы, они сразу сказали: человек понесет самое суровое наказание, что в новой полиции не должно быть таких.

Олександра звільнили й розпочали внутрішнє розслідування.

- Щиро запевняємо, що цей випадок розслідуватиметься максимально прозоро і об'єктивно, з докладним інформуванням суспільства. Не сумнівайтесь, що наслідки для винного будуть максимально суворі, це обов'язково має стати уроком для всіх патрульних поліцейських. Для нас немає своїх і чужих, а лише ті, хто дотримуються і не дотримуються закону.

Та щире запевнення поліції про докладне інформування суспільства було лише в соціальний мережах. На камеру про інцидент у патрульній службі  воліють не говорити.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.