Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Кіровоградщині мати намагалася вбити дітей та себе

22 вересня 2015, 22:50
Дата ефіру/події: Вівторок, 22 вересня 22:50

Їй 27 років, вона мати двох дітей. І раптом чомусь вирішила повісити їх та накласти руки на себе. Моторошна історія поставила на вуха все село на Кіровоградщині. Що змусило жінку надіти зашморги на малих та на себе і як вдалося вижити дітям і врятувати горе-матір?

Вони ллють сльози під час чергової обробки цих страшних ран шиї. 5-річна Ганнуся й 8-річний брат Віталік навіть у руках медиків не почуваються спокійно. Дітки бояться, що на порозі лікарні може з'явитися мама, яка так хотіла їхньої смерті.

У селі Олексіївка на Кіровоградщині нині тільки й розмов - про цю страшну історію. Місцева 27-річна Олена накинула на шиї своїх дітей мотузку, та й сама залізла до зашморгу.  Проте плани божевільної матері змінили самі малі. Віталіку та Ганночці вдалося вибратися з петлі, і вони щосили почали кричати. Зі скривавленими шиями діти побігли шукати допомоги в селян.

Таїсія, тітка дітей:

- Почула крик. Я вибігла на дорогу, дивлюся, мій племінник кричить. Я підбігла, кажу: Синочок, що таке?. Бо я на нього синочок кажу, а він на мене тьотя Тася. - Мене мама, каже, це - вішала.

Таїсія не випускає з рук хустинки. Вона постійно втирає сльози. Жінка й досі не може повірити, що її родичка вирішила повісити власних дітей і вбити себе. Саме Тая й витягла самогубцю із зашморга.

Таїсія, тітка дітей: 

- Халат, капюшон наділа і, стоячи, отако нахиляє. Я думала, може, в неї "бєлка". Я її по щоці вдарила, знаєте, я злякалась, я перший раз, е-е-е цей, як його, отакій случай. І я її… і ножик був там коло неї, і все. І я їй не дала, я її сняла з вірьовки.

Чому ж 27-річна Олена вирішила вбити своїх дітей, а потім і себе? Відповідь на це запитання вражає. Уявіть! Селянці просто набридло жити.

- Ну, я пішла, взяла мотузку в гаражі, почала, думаю, дітям, а потом себе. Ну, діти вирвались, повтікали. Потім я начала себе. Його сестра прийшла, мене вдарила, я впала. Потім ото вона визвала швидку сюди з району, і міліцію. І потім приїхали, мене вже затримали.

Ганночка та Віталік, що були на межі життя і смерті, нині в лікарні. Медики кажуть, що дітям вже нічого не загрожує.

Олена Ващенко, завідувачка дитячого відділення Добровеличківської ЦРЛ:

- Стрес вони получили добрий. Так от, ми їх госпіталізували, заспокоїли, покормили - вони були голодні. В принципі, загрози вже немає, вони заспокоїлись, так як з ними знаходиться батько. Він з того дня, як вони поступили, він приїхав з роботи - він тракторист, він з ними знаходиться.

Правоохоронці кажуть, що саме батько тепер і стане опорою для маленьких діток, адже матір вони побачать не скоро. За скоєне жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Это ужасно.
Дмитрий 09.01.2016, 16:10 ответить
Её зовут Ксения.а не Елена,я с ней училась
Ри 29.09.2015, 11:02 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.