Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Рівненщині злочинець зґвалтував і убив 83-річну бабусю

24 вересня 2015, 10:21
Дата ефіру/події: Середа, 23 вересня 21:30

На Рівненщині молодик жорстоко побив та згвалтував 83-річну пенсіонерку. Він познущався з бабусі так, що не лишив живого місця на тілі. Жінка за два дні померла, а зловмисника затримали по гарячих слідах. Але найшокуюче те, як спокійно та цинічно нелюд розповів про свій злочин міліціонерам. Подробиці жорстокого злочину у Світлани Прокопчук.

Хутір Діброва. Тут лише чотири хати і мешкають в них тільки пенсіонери. Тож про жахіття, яке коїлося в будинку 83-річної Марії Бондар, ніхто не знав.

Світлана Прокопчук, кореспондентка:

- Нелюд катував пенсіонерку в будинку, в якому та мешкала усе життя. Хлопець залишив свою жертву лише, коли почало світати. Бабуся стікала кров'ю і чекати допомоги було нізвідки.

Нападник з'явився на подвір'ї пенсіонерки зненацька. Грошей не вимагав. Одразу накинувся на жертву, хотів її зґвалтувати. Щоб не пручалася, нещадно бив.

Забороняв умикати світло, закривав обличчя руками. Катував бабусю майже всю ніч. Вже під ранок закривавлена жінка змогла виповзти на веранду, просиділа там дві доби. Її мучила спрага, але дістатися відра з водою вона не могла. Побита та безсила пенсіонерка не могла навіть говорити. Аж тут до неї навідався племінник. 

Віталій Івашкевич, родич загиблої:

- Як він її знайшов, він їй приніс її мобільний телефон і вона зателефонувала мені тоді я вже їхав сюди. Вона сиділа побита, синяк був на голові, на руках синяки, такі сині, аж фіолетові, на ногах і почала розповідати оцю жахливу історію. Він прийшов десь посеред ночі, до ранку мучив, знущався, бив, була спроба зґвалтування. Так, вона була, але з такими збоченнями, жорстокістю - нелюд, самий натуральний.

Знесилену бабусю забрали до реанімації.

Володимир Боднар, заступник головного лікаря Млинівської районної лікарні:

- Були травми, несумісні з життям. Вона боролась як ніхто. Але на другий день розвинулось грізне ускладнення, цих переломів ребер, там були множинні переломи, двойні ребер, які викликали внутрішню кровотечу і фактично була кровотеча в плевральній порожнині. 

Нелюда, що закатував бабусю, затримали за кілька днів. Перед смертю з жінкою встигли поговорити слідчі.

Віталій Івашкевич, родич загиблої:

- Вона чітко описала, в чому він був одягнутий, який він був. Що повний, середнього зросту, дуже повний. Великий живіт, м'який, що був одягнутий в сині бриджі, синя кофта з капюшоном.

Сергій Волков, керівник Млинівського РВ міліції:

- До даної події причетний житель сусіднього села, раніше судимий. Розповів під час опитування, що він неприроднім способом зґвалтував дану жінку.

Свою жертву молодик добре знав. Неподалік будинку старенької його батьки орендували ділянку землі.

Нині пенсіонери дуже налякані. Хтось хоче їхати з хутора, до інших щодня телефонують діти.

Володимир, син мешканця хутора Діброви:

- Дзвоню до нього кожен день. Дзвоню, якщо трубки не бере, значить вже їду. Бо то таке діло - 88 рік батькові - вже старенький.

Нині нелюд, що познущався з бабусі, під арештом. Рідні загиблої вимагають максимальної міри покарання. Правоохоронці кажуть - це 12 років в'язниці.

Йосип Івашкевич, брат загиблої:

- Хребет був переломаний. Ребра, аж легені пробиті були.

Мало того, місцеві мешканці кажуть - їм відомо про кілька таких фактів за участю затриманого. Тож просять постраждалих бабусь звернутися до міліції, щоб садиста посадили на довічно.

Світлана Прокопчук, Денис Коломис, Рівненщина, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.