Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Зворушлива серенада дружині, що помирає, підкорила інтернет

24 вересня 2015, 10:46
Дата ефіру/події: Середа, 23 вересня 21:30

Зворушлива історія, яка за кілька днів облетіла весь світ! В Інтернеті з"явилося відео, на якому чоловік співає серенаду своїй дружині, що помирає. Запис виклала в мережу онука стареньких. Деталі цієї історії - далі в сюжеті.

Лаура: Ти мій коханий!

Ховард: Що? Я був завжди твоїм коханим?

Лаура: Так

Ховард: Я був твоїм найкращим коханцем! Не знаю, скільки в тебе їх було, та я був найкращим!

Саме так - із гумором і жартами прощаються назавжди Лаура й Ховард - американська пара, яка прожила разом 73 роки. Їхня історія зворушила вже мільйони інтернет-користувачів, що переглянули це неймовірне відео.

93-ирічна Лаура лежить у хоспісі. Лікарі повідомили близьким бабусі - їй залишилося жити кілька днів. Тож родичі зібралися попрощатися з найріднішою людиною назавжи... Ось до палати привозять чоловіка, прикутого до візка, і бабуся - оживає на очах. Неймовірно, але Ховард із надлюдськими зусиллями встає з візка і підходить до ліжка коханої. І все, аби востаннє заспівати їй їхню улюблену пісню. Ту, що лунала на весіллі, і ту, під яку Лаура чекала чоловіка з Другої Світової. Старенькі завжди співали серенаду у два голоси. Та тепер, жінка лише слухає, адже заслабка і ледь говорить. Тож майже всю партію виконує Ховард.

Але диво - після цієї зворушливої зустрічі, Лаурі стало ліпше. Зі слів онуки, яка й опублікувала відео в мережі, медики дозволили забрати бабусю додому. Тож останні години життя вона проведе з найріднішими людьми. Ховард ні на мить не відходить від коханої.

Марія Бекоєва. НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.