Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Чернігівщині спіймали винахідливих крадіїв

24 вересня 2015, 19:59
Дата ефіру/події: Четвер, 24 вересня 19:59

Неймовірно винахідливих крадіїв затримали правоохоронці на Чернігівщині. Злочинці вигадали, як непомітно перевезти величезну партію нафти. 50 тисяч літрів палива завантажили в резервуари та замаскували їх під звичайні зерновози. Та на заваді фокусникам стали правоохоронці. У полях, через які рушили Камази, на злочинців вже чатували міліційні машини. Водії спробували втекти, один із транспортів застряг на грунтовій дорозі та ледь не перекинувся. Тож горе-шофери кинулися геть, покинувши свій товар. У міліції припускають - це була лише одна з партій, тож шукають організаторів масштабної оборудки.

Едуард Альохін, керівник УМВС у Чернігівській області:

- Оба, я даже не знаю, как их назвать правильно - то ли зерновозы, то ли бензовозы, были заполнены нефтью. На самом деле это были машины, перевозящие ворованную нефть. Ворованную с нефтепромыслов и нефтепроводов, расположенных на территории Черниговской области.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.