Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві п'яна компанія погрожувала поліцейським

24 вересня 2015, 20:19
Дата ефіру/події: Четвер, 24 вересня 20:19

У столиці п'яні та агресивні хлопці погрожували розправою полісменам. Компанію молодиків заспокоїли лише попереджувальними пострілами. Порушників -  доправили до райвідділку. Там один із парубків влаштував істерику і головою почав вибивати скло. Як і за що затримували бешкетників, далі Назар Міліневич.

Це відео зафіксував реєстратор одного зі столичних полісменів. П'яний водій ледь стоїть на ногах. Коли його машину забрали на штрафмайданчик, агресивний хлопець накинувся на правоохоронців. Копи викликали підмогу.

Віталій Марченко, інспектор патрульної служби м. Києва:

- Під час патрулювання на дійшов виклик про допомогу 2012, який патрулював в районі бортничів, Про допопомгу у зв'язку з тим, що водій у нетверезому стані вчинив ДТП, поводив себе неадекватно, буйно кидався на працівників поліції.

Водія попросили пройти алкотест. Але це йому дуже не сподобалося - він почав бити й лаяти полісменів.

Тим часом у сутичку втрутився приятель кермувальника. Він намагався сісти в машину та втекти.

Після суперечки, агресивний молодик вдарив дівчину-полісменку. Утихомирити неадекватну компанію зміг лише попереджувальний постріл полісмена.

Сергій Охрименко, інспектор патрульної служби м. Києва

- Я вважаю, що цей постріл був необхідний, тому що людей було багато, в порівняні з працівниками поліції. Тому вважаю, що це був єдиний правильний варіант.

Та на цьому історія не завершилася. У міліції один із затриманих мало не розніс райвідділку. Полісмени правопорушників заспокоїли і склали протоколи. Водія можуть залишити без водійського посвідчення, решта ж спалатить штраф.

 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.