Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі застрелили чоловіка, що переганяв машини з-за кордону

25 вересня 2015, 19:05
Дата ефіру/події: П’ятниця, 25 вересня 19:05

В Одесі на дитячому майданчику застрелили підприємця, що переганяв автомобілі з-за кордону. За неофіційною інформацією, він також був тісно пов'язаний із криміналітетом. Тож, які версії слідства – з'ясовувала Марія Тарасова.

Марія Тарасова, кореспондентка:

- Сорока п'ятирічний Валерій поставив машину на стоянку та вертався додому цією стежкою. У руках ніс пакет із бананами для дочок. Кого зустрів в 20 метрах від будинку - поки не відомо. Його розстріляли у цілковитій темряві.

П'ять пострілів пролунали у спальному районі о пів на одинадцяту вечора.

Любов, сусідка загиблого:

- Только стреляли. В какой стороне или в той, или в этой, я так и не поняла.

Місцеві мешканці дуже перелякалися. Коли почали стріляти, Євгенія стояла з подругою неподалік місця кривавої розправи.

Євгенія Порошенко, сусідка загиблого:

- Мы стояли на крыльце. А человек, мужчина из 41 квартиры, курил на балконе. И увидел выстрелы. Он сразу сказал: или убивают человека. Или поранили. Мы тогда пошли втроем: смотрим, а он неживой.

Хто стріляв, жінки не побачили. Адже на цьому місці ввечері - цілковита темрява.

Євгенія Порошенко, сусідка загиблого:

- А темень! Хоть глаз выколи!. Мы подошли - мы не видим человека. Если б он не был в белой рубашке, то можно было б прямо на него налезть. Вот такая вот!

Жителі прилеглих будинків одразу впізнали в загиблому свого сусіда. Валерій помер миттєво. Кулі влучили йому в голову, спину та живіт. У нього залишилася дружина та двоє доньок. Страшна смерть сусіда людей приголомшила. Кажуть: чоловік разом із родиною переїхав сюди п"ять років тому. Заробляв на життя тим, що привозив з-за кордону автомобілі. Проте, за неофіційною інформацією, входив до кримінального угруповання. У міліції жодних деталей злочину не розповідають. За фактом навмисного вбивства відкрили кримінальне провадження.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.