Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині бійцівський собака покусав 9-річного хлопчика

28 вересня 2015, 19:10
Дата ефіру/події: Понеділок, 28 вересня 19:10

На Волині бійцівський собака напав на 9-річного хлопчика. Малий ішов із крамниці, коли шлях йому перегородив сусідський пес. Тварина накинулася на дитину й понівечила пів обличчя та інші частини тіла. Із численними травмами школяр потрапив до реанімації обласної дитячої лікарні. Як рятували хлопчика та чи понесе покарання власник собаки - дивіться в наступному сюжеті.

9-річний Андрій саме повертався додому з крамниці. Несподівано краєм ока хлопчик побачив якусь тінь, а вже наступної миті закричав від нестерпного болю. В обличчя малому вчепився величезний собака.

Андрій Гомелев, постраждалий:

- Вона бігла, вона перебігла і на мене наскочила на лице. Я вставав, а вона мене назад кидала на землю.

Світлана Гомелева, мама постраждалого:

- Там вибіг мій чоловік з братом, вже син йшов додому. Там підбігла кума - він весь був в крові, відірване вухо, щока розірвана. Він прибіг додому. Мій чоловік викликав швидку допомогу.

Закривавлену дитину, не чекаючи швидкої, до районної лікарні, відвіз власник собаки. Проте, зважаючи на тяжкі травми, Андрійка направили в травмпункт обласної дитячої лікарні.

Яна Рижко, педіатр Волинської обласної дитячої лікарні:

- Голова, область шиї, вуха - були рвані рани, була накладена асептична пов'язка, після поступлення підняли за 10 хв в операційну, з операційної було госпіталізовано в реанімаційне відділення. Після того вона добу пробула в реанімації, її підняли в ортопедичне травматологічне відділення

Жителі села Шклінь не приховують обурення: вже не вперше агресивний пітбультер'єр, що бігає вулицями без нагляду, нападає на людей і тварин. Та господар не реагував на численні скарги сусідів.

Налякані батьки тепер бояться відпускати своїх дітей за подвір'я без нагляду. Та найбільше людей шокує цинічне ставлення до трагедії власника пітбуля.

Іван Карпюк, Шкліньський сільський голова:

- Після того він пішов на футбол, а не поїхав сидіти біля дитини - може треба якусь копійку.

Після того як стан покусаного Андрія стабілізувався, його батьки попросили направлення на пластичну операцію до столиці, аби медики спробували відновити вушну раковину хлопця. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження, нині вони вивчають всі обставини інциденту.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.