Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві поховали співака Сергія Ларкіна

29 вересня 2015, 19:25
Дата ефіру/події: Вівторок, 29 вересня 19:25

У Києві сьогодні попрощалися зі співаком Ларсоном. Його поховали на лісовому кладовищі. Цієї суботи він помер у столичній лікарні, після страшної ДТП на перетині вулиць Урицького та Кудряшова ще 17-го вересня. Проводжали в останню путь Сергія Ларкіна його близькі, колеги по сцені та бійці добровольчих батальйонів. Родичі загиблого співака нині хочуть справедливості та запевняють, що жінку, яка стала винуватицею аварії, активно захищають. Ба більше - хочуть зробити постраждалою в аварії, що забрала життя артиста.

Прощання зі співаком Ларсоном почалося об 11 ранку в Свято-троїцькому соборі в Києві. Кілька сотень, друзів і родичів прийшли провести Сергія Ларкіна в останню путь.

Євген Нищук, актор:

- Він був в усьому відкритою людиною і справді нелогічна глупа ситуація не вкладається в голову, це боляче, це прикро.

Друзі репера й досі не можуть повірити, що Ларсона вже немає в живих. Гадали, що співаку вдасться виграти бій зі смертю. Та страшні травми, яких він дістав 17 вересня під час ДТП в Києві, виявилися не сумісними з життям.

Сергій Кузін, продюсер:

- Хочу, чтобы каждым сестрам было по серьгам. В этой ситуации может оказаться любой из нас, нужна правда, чтобы это дело не замяли, не закрыли.

Ті хто прийшов в останнє зустрітися з Сергієм, розуміють, що його вже не повернути, та прагнуть тепер лиш одного: аби правоохоронці встановили всі обставини аварії, в якій співак дістав смертельних травм. А Ірина Скляренко, що була за кермом Ескалейда, відповіла перед законом.

Андрій Циганков, адвокат Сергія Ларкіна:

- Никакой информации нет, Сергей остается и его семья пустым местом в этом деле, наверное это все, чуть позже.

Андрій Джеджула, телеведучий:

- Я пришел к выводу, что с первых минут все это замыливалось, по видео очевидцев, женщина не просто не оказала ему помощи, она просто решала сразу, как ей быть дальше.

У міліції ж СВІДОК запевнили, що Ірина Скляренко й досі відмовляється давати будь-які свідчення або пояснення щодо її участі в цій аварії. Тепер правоохоронці вирішують питання щодо оголошення жінці про підозру та обрання їй запобіжного заходу. З 17 вересня й по сьогодні лікарка та власниця центру естетичної косметології так і не зв'язалася з родичами загиблого співака. 

Це була одна з найулюбленіших пісень Сергія Ларкіна. Під рев байків та цей хіт співака, який не дожив до свого 38-річчя лише тиждень, поховали на Лісовому кладовищі в Києві.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.