Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині загинув 12-річний підліток, який намагався залізти на електричку

29 вересня 2015, 19:35
Дата ефіру/події: Вівторок, 29 вересня 19:35

Смертельне селфі або чому категорично заборонено лазити на дахи електричок. У Васильківському районі Київської області 12-річний хлопчик видерся на потяг, щоб зробити пиголомшливе фото. Щойно підвівся на весь зріст, як за мить висока напруга спопелила дитину дотла. На місці трагедії побувала наша Світлана Федик. До вашої уваги - її репортаж.

Світлана Федик, кореспондент:

- Люди розповідають, підліток видерся на потяг аби похизуватися перед старшими за себе дівчатами. Уже зі смертельними опіками в лікарні хлопчина благав медиків - тільки не говоріть бабусі, вона сваритиметься.

Лікарі,  які намагалися врятувати обгорілого  підлітка, зізнаються - навіть їх жахнув стан хлопця.

Олександ Бабушкін, лікар-анестезіолог Васильківської районної лікарні:

- С 90-процентными ожогами поверхности тела. Практически все тело. Вплоть до обугливания. С тяжелым ожоговым шоком крайней степени тяжести.

Антоніна Лущик, завідувачка відділення анестезіології Васильківської районної лікарні:

- Все тіло було обгорівше, кінцівки, обличчя, тулуб. Дитина була в свідомості, дитина називала своє ім'я, дитина розповідала, що вони там гралися з друзями.

Хлопець боровся за життя довгих 10 з половиною годин. Проте травми не залишали жодного шансу на порятунок. Наступного ранку він помер. Бабуся хлопчика досі не може прийти до тями після трагедії. Сусіди ж не вірять у смерть школяра. 

Микола Коломієць, сусід загиблого хлопчика:

- Обідно, обідно, я вам говорю, що це горе велике. Дитя молодюсіньке. Обідно, обідно. Порядочний. Дядь Коля, всегда поздоровається. Я кажу, Владічок, ти ж учися.

Свідки кажуть - хлопчак подерся назустріч смерті не з власної волі. Дитину ніби підбурювали сфотографуватися на вагоні старші подруги.

Трагедією пригнічені і залізничники. Проте кажуть - не здивовані, бо дітей, які граються біля потягів, бачать мало не щодня.

Василь Чепчерук, працівник залізниці:

- Чіпляються ззаду за електричку по двох, по трьох, чіпляється і доїжджає до другої остановки.

Володимир Бондар, працівник залізниці:

- Викинути в інтернет, щоб подивилися, похвастатися, які вони круті всі зараз. Ото воно все й доходе. Воспітаніє батьків треба.

Це нагадує масовий психоз - кажуть у міліції. Останнім часом кількість людей, які вмирають і стають каліками через селфі, різко зросла. 

Оксана Блищик, керівник відділу ГУ міліції в м. Києві:

- Повідомлення про такі нещасні випадки останнім часом, особливо, що стосується селфістів, любителів селфі на дахах, значно зараз відстежуємо такий ріст. Це стосується і Києва і Київської області. Такі факти фіксували.  Буквально протягом короткого часу у нас четверо людей загинуло.

Правоохоронцям залишається вкотре нагадувати про страшну небезпеку ігор на вагонах потягів. Адже аби дістати удар струмом не потрібно торкатися дротів лінії електромереж. Напруга у 27 тисяч вольт може спопелити на відстані двох метрів, а у вологу погоду - ця відстань навіть більша.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.