Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 19 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

100-кілограмова любителька йоги підкорила інтернет

29 вересня 2015, 19:40
Дата ефіру/події: Вівторок, 29 вересня 19:40

Стати всесвітньо відомою попри всі табу й віртуозно опанувати йогу, незважаючи на пишні форми. Жінка з Сан-Франциско стала зіркою в Інтернеті завдяки неймовірній фізичній підготовці й витривалості. У чому ж секрет її популярності - розкаже Ірина Борсук.

Хто сказав, що зайві кілограми привід ставити на собі хрест? Або, що вправи йоги можуть робити лише стрункі й худорляві люди? 27-ирічна американка Валері Сагун ламає всі уявлення про стародавню практику й стереотипи краси. Жінка завважки 102 кілограми всесвітньо популярна, має сотні тисяч шанувальників і все через, що не боїться виставляти своє тіло напоказ. Якось чотири роки тому вона пішла на курси йоги і зупинитися вже не змогла. Спортсменка-аматорка навчилася виконувати найнереальніші, здавалося б, вправи - навіть найскладніші асани. Усе робила перед камерою і не соромлячись викладала відео і фото в соціальні мережі. Нині про Валері пишуть таблоїди, її запрошують в ефіри провідних заокеанських телешоу. Адже, віртуозна пані надихнула безліч схожих на себе людей змінити своє життя.

Валері Сагун, тренер з йоги:

- Розміри й форми не мають значення. Тіло може бути гнучким і активним навіть попри зайву масу. Щоб не сталося в житті - я спокійна і врівноважена. Йога зцілює і фізично і морально.

Валері почала гладшати в підлітковому віці. Дієти не допомагали. Дівчина комплексувала, але змогла опанувати себе й випадковий запис пробних вправ з йоги  - допоміг позбутися депресії, повірити у власні сили й стати взірцем для безлічі американців.

Валері працює тренером з йоги в 7 школах, сотні тисяч послідовників підписані на її аккаунти в соціальних мережах. Відчайдушна жінка навчилася заробляти йогою на життя, і назавжди змінила його завдяки наполегливості й оптимізмові. Усім, хто сумнівається - радить не опускати рук і не боятися порушувати правила.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.