Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Вінниці автокрадій заснув за кермом викраденої машини

30 вересня 2015, 19:00
Дата ефіру/події: Середа, 30 вересня 19:00

Напився, викрав авто і солодко заснув буквально за кілометр від місця злочину. Таке сталося з крадієм-початківцем у Вінниці. Розбудили його аж за шість годин - власне правоохоронці. Про те, як пояснив свій вчинок авто-злодій - репортаж наших кореспондентів.

Того ранку Вероніку розбудив розгублений чоловік. Він саме мав їхати на роботу, проте вийшовши надвір - отетерів. Опеля на місці не було.

Вероніка Дужко, власниця легковика:

- Я йому не повірила, тому що цілу ніч з дитиною, сквозь сон, подумала що шуткує. А потім вийшла на вулицю - оказалось, що це не шутка. Автомобіль знаходився ось тут біля гаража. Ось сліди автомобіля, і коли його чи відтягували, чи як-то зробили ось пошкодження калітки, і ця колода лежала під колесом, вона була відкинута.

А це - кадри з камери відеоспостереження. Майже 6 ранку, білий опель заїжджає на АЗС, звідти виходить водій, що ледь тримається на ногах і просить залити йому 2 літри бензину. Біля каси розраховується, та щойно повертається за кермо, засинає, навіть не завівши авто.

Вадим Шкроба, оператор АЗС:

- Заїхав білий опель на третю колонку, попросив 92-й бензин, сказали що не достаємо, він переїхав, пішов на касу, заплатив 50 гривень, пішов в туалет, умився, сказав спасі ба, сів і заснув.

Ярослава Авдієнко, касир АЗС:

- Що було дивним - в нього на лівій брові була кров, то я йому запропонувала піти вмитися в туалет.

Заправник спочатку намагався чоловіка розбудити, проте зрозумівши що той спить надто міцно - доклав шалених зусиль і відштовхнув машину разом із водієм якнайдалі від заправної колонки.

Вадим Шкроба, оператор АЗС:

- Там він ще часа 2 спав. Будили його й всі разом, і реакції ніякої і все. І собі він ліг дальше спати.

Працівники АЗС навіть не могли собі уявити, що сплюху розшукують по всьому місту правоохоронці. Знайшли злодія вже по обіді. Втікати він і не думав, бо й досі міцно спав за кермом. До тями чоловік прийшов лише в міліційному відділку. Виявилося - 31-орічний злодюжка мешкає на одній вулиці зі своїми жертвами. На запитання навіщо викрав автомобілі, чоловік неабияк здивувався. Бо випив так багато, що власного злочину  не запам'ятав узагалі.

Вероніка Дужко, власниця легковика:

- Каже, що нічого не помне, нічого не знає, що він був не в адекватному стані і нічого не пам'ятає. Не знає, чого він це зробив, і, взагалі, нічого абсолютно.

Нині за цим фактом вже внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. А в міліції сушать голову над тим, як кваліфікувати злочин,  та скільки статей закону порушив ексцентричний чолов'яга, походеньки якого гідні голлівудської комедії.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.