Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині приятель вбив свою подругу

30 вересня 2015, 19:05
Дата ефіру/події: Середа, 30 вересня 19:05

Її душили, били пляшками по голові, різали скалками по шиї та зрештою підпалили. Ось так, маніакально позбавили життя 19-річну дівчину на Сумщині. Найстрашніше, що це справа рук не грабіжника, маньяка чи вбивці, а доброго приятеля. Після затримання він зізнався - хотів лише налякати її, та настільки захопився, що не зміг зупинитися. Що стало причиною жорсткої розправи - розкажуть наші журналісти.

У лісосмузі біля старої дороги до гаражів лежить мертва дівчина - таке прокричав невідомий чоловік черговому міліціонеру і кинув слухавку. Посеред ночі у вказане місце зірвалися правоохоронці. І були шоковані,  коли знайшли нещасну. Вбили її просто з нелюдською жорстокістю.

Роман Михайленко, старший дільничний інспектор Глухівського МВ міліції:

- Подозреваемый которой нанес несколько ударов стеклянными бутылками   в область головы, после чего подпалил ее оежду и волосы.

Тіло дівчини було так страшно понівечене, що знайомі 19-річної Тетяни й досі не можуть прийти до тями.

Марія Сергіївна, сусідка загиблої:

- Ну це так зверски убить, это вообще, даже гроба нельзя було открыть, все тут закрытое фатой було, потому что, так казали и волосы попалил на голове, вся спина обгорелая. И страшный суд, не судить, ничо, вывести отуда около памятника Ленина, поставить петлю и душить, резать по кусочкам, резать, так как вони делали.

Так страшно убив... Тетянин приятель. Саме 19-річний хлопець телефонував до міліції - невдовзі з'ясували міліціонери. До нього негайно навідалися. Спочатку хлопець сумбурно розказував, що того вечора він зі своєю дівчиною відпочивав у місцевому барі, де до них дійсно приєдналася Тетяна. Та потім вона нібито пішла. 

Володимир Помилуйко, керівник Глухівського МВ міліції:

- Указал, что девушка села в машину неизвестного гражданина, и уехала с ним в неизвестном направлении. Милицию насторожили его путаные показания, тем более он находился в состоянии алкогольного опьянения.

Та хлопець не зміг довго видавати свою фантазію за реальність -  тверезіючи, почав розуміти беззаперечність доказів і врешті зізнався в убивстві. Розповів, що причиною страшної смерті Тетяни стала банальна дівчача сварка.

Затриманий:

- Она начала оскорблять меня и мою девушку после того, я просто сорвался ну бил ее. Такое началось после последнего стакана, помню выпил, и все.

Остаточно з'ясувати стосунки зі знайомою хлопець вирішив у лісосмузі. Спочатку душив її мотузкою, бив пляшкою по голові, а коли вона розбилася - скалками порізав шию, і зрештою підпалив дівчину. У неприродному запалі не зміг стриматись - так зараз виправдовується парубок.

Затриманий:

- Напугать просто хотел, у девушки выдернул шнурок из капюшона, повалил на землю и начал немного давить. И потом просто я не знаю, так перетрепало, в азарт вошел, я уже не мог остановиться. 

Вони приятелювали вже не один рік, обидва щойно закінчили навчальні заклади і разом мріяли про добру роботу. Приятелювали, але закінчилася дружба страшно - Тетяна в могилі, а її друг-убивця за гратами, де може залишитися на довгі 15-ть років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.