Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Лос-Анджелесі знайшли мертвою колишню дівчину Джима Керрі

30 вересня 2015, 19:10
Дата ефіру/події: Середа, 30 вересня 19:10

У Лос-Анджелесі знайшли мертвою колишню дівчину видатного коміка Джима Керрі. За кілька днів до смерті Катріона Уайт натякнула друзям у твіттері про страшні наміри, але слідчі ще не називають офіційних версій загибелі ірландки. Так винен легендарний комедійний актор у самогубстві своєї екс-коханки? Докладніше - Ірина Борсук.

Колишню дівчину комедійного актора Джима Керрі, кумира мільйонів, знайшли мертвою в Лос-Анджелесі. 28-ирічна Катріона Вайт померла від передозування наркотиками чи ліками. Біля тіла знайшли невідомі пігулки. А ще - так стверджує жовта преса - поруч була прощальна записка. В ній начебто ішлося про розрив стосунків з Джимом Керрі. Поліція, втім, цього не підтверджує і просить ЗМІ не спекулювати щодо версій трагедії до результатів розтину тіла й завершення слідства. Вже зараз подейкують, що розтягтися воно може щонайменше на 10 місяців. 

Джим Керрі і на 25 років молодша Катріона Вайт познайомилися на знімальному майданчику в 2012-му. Вона працювала гримером і актрисою епізодичних ролей. Приїхала до Лос-Анджелеса з містечка... Спокуслива брюнетка - родом з Ірландії - одразу закохалася в кумира мільйонів. Інтрижка переросла в роман. Втім, стосунки тривали лише кілька місяців.

Минуло два роки і в травні 2015-го їх знову побачили разом у Нью Йорку. Що пішло не так цього разу - загадка. Вони знову розійшлися за кілька днів до смерті Катріони. Джим Керрі уникає преси і не коментує чуток. Каже - звістка про трагічну загибель колишньої обраниці стала для нього несподіванкою і тяжким ударом.

Сама Катріона натякнула друзям про страшні наміри й ніби попрощалася з усіма 24 вересня. На сторінці в соціальній мережі з'явилося красномовне - останнє повідомлення.

Живою Катріону Вайт останнім бачив садівник Френк Накама. Він попросив у її гаражі драбину, мимохідь поцікавився, як життя, але згадує - не помітив нічого підозрілого в поведінці. Утім, у день смерті садівник бачив біля оселі Катріони невідомого чоловіка віком приблизно 35 років. Він назвався приятелем ірландки і саме він начебто викликав поліцію. Хто це був, де зараз, і чи не він убивця?

Катріона Вайт орендувала житло в цьому кварталі останні чотири місяці. Найдешевше з помешкань довкола - як власне і сам будинок, де мешкала коханка Джима Керрі коштує від одного мільйона доларів. Можливо сам комік винаймав віллу для неї? Садівник каже - здебільшого - сусіди тут не говіркі. І хоч довкОла оселі безліч відеокамер спостереження, питань у гучній справі значно більше ніж відповідей.

Про стосунки з Джимом Керрі Катріона майже не розповідала навіть найближчим родичам. Батьки дівчини розлучилися рано, друзі кажуть - дівчинку виховував тато й саме після його смерті в 2012-му, за іронією долі, ірландка зустріла на 25 років старшого Джима Керрі. Загибель батька стала трагедією для неї, загнала в депресію. Роман з актором, який чимось нагадував тата, залікував рани. Але, Катріона втратила і його. І можливо пережити розрив виявилося непосильним завданням?

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.