Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві вбили 28-річного хлопця

30 вересня 2015, 19:25
Дата ефіру/події: Середа, 30 вересня 19:25

Жорстоке вбивство в Києві. Двоє невідомих напали на 28-річного чоловіка і вдарили його ножем. Різанину побачив випадковий перехожий, він і викликав швидку. Утім, врятувати постраждалого лікарі не встигли. Основна версія правоохоронців - умисне вбивство, адже і мобільного телефону, й особистих речей загиблого злодії не прихопили.

Олександр Храпач, кореспондент:

- Віталій залишив Мерседеса на стоянці. Попрощався зі сторожем і пішов до свого будинку. Та дійти додому йому так і не судилося. На цьому місці чоловіка наздогнали двоє невідомих.

Сварку між чоловіками чули містяни, та особливої не звернули уваги.

Можливо, така байдужість і стала причиною трагедії, що сталася за мить. Людину вбили просто перед очима в численних свідків. Один з хуліганів витяг ножа та кілька разів ударив 28-річного чоловіка у груди.

Зинаїда, киянка:

- Коло нього два було: один у плащу, а один у в"язаній шапочку був. І ножом кухонним ударили в голову і в груди. А самі побігли.

Олексій свідок:

- Подошел к забору. Из-за забора вижу, что человек садится и кричит. Я спросил, все ли в порядке, он не отреагировал. Он доставал телефон, я решил, что он совсем пьяный и раз - упал. Когда упал - увидел кровь.

Олексій викликав швидку, медики прибули вчасно, та врятувати життя Віталія вже не змогли. Поранення виявилися смертельними.

Ані мобільного телефона, ані гаманця вбитого злочинці не забрали. А за кілька метрів від місця різанини правоохоронці знайшли і знаряддя вбивства- закривавленого ножа

Інна Гамалій, помічник керівника Дарницького РУ міліції м. Києва:

- Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 - умисне вбивство, де за вчинення такого порушення передбачено 15 років.

Експерти-криміналісти вивчають усі докази аби знайти зачіпки, які б допомогли оперативникам вийти на слід убивць. У загиблого був старший брат, який теж іздив цим автомобілем. Тож, можливо, злодіі очікували не на Віталія, а на нього. Та це лише одна з версій. Остаточну крапку в розслідуванні загадкового вбивства поставлять слідчі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.