Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Дмитро Шепєлєв забороняє родині Фріске бачитися з сином

1 жовтня 2015, 19:15
Дата ефіру/події: Четвер, 1 жовтня 19:15

Батько Жанни Фріске погрожує вбити свого зятя - телеведучого Дмитра Шепелева! Вже три місяці родичі померлої зірки не можуть знайти компромісу із вдівцем, і все - через дворічного сина пари Платона. Зі слів батька Жанни - Шепелев забороняє їм бачитися з онуком. Ба більше, Володимир Фріске впевнений, що саме через телеведучого його молодша донька Наталя - втратила дитину. З ким же залишиться Платон та чому в зірковій родині спалахнув конфлікт?

Батько Жанни Фріске погрожує вбити свого зятя - телеведучого Дмитра Шепелева! Вже три місяці родичі померлої зірки не можуть знайти компромісу із вдівцем, і все - через дворічного сина пари Платона. Зі слів батька Жанни - Шепелев забороняє їм бачитися з онуком. Ба більше, Володимир Фріске впевнений, що саме через телеведучого його молодша донька Наталя - втратила дитину. З ким же залишиться Платон та чому в зірковій родині спалахнув конфлікт? Павло Прядко зв'язався з телеведучим.

Бачити онука хоча б раз на тиждень! Батьки й сестра померлої співачки Жанни Фріске готові боротися до останнього зі своїм зятем Дмитром Шепелевим. Рідні кажуть, що телеведучий ховає від них дворічного сина зіркової пари - Платона  та висуває неприйнятні умови за яких вони зможуть з ним бачитися.

Скандал між родиною співачки та Дмитром спалахнув фактично одразу після смерті Жанни - Шепелев обмежив зустрічі маленького Платона з батьками зірки та її сестрою. Володимирові Борисовичу - батькові співачки вже урвався терпець. Днями в мережі з'явився аудіозапис, на якому чутно, як 63-ирічний чоловік погрожує Шепелеву розправою.

Одразу після цього інциденту Дмитро Шепелев написав заяву до поліції на свого тестя. Мовляв, його слова - це пряма загроза життю. Та ось сам Володимир Борисович вже прокоментував конфлікт. Каже, що в той день приїхав до Дмитра, аби забрати в гості свого онука Платона.

Володимир Фріске, батько Жанни Фріске:

- Он начал провокацию, он начал мне ставить условия, условие одно, я говорю, что мы должны видеться ребенка раз в неделю, он так цинично, нет! Один раз в неделю это много! Раз в месяц и то с моим охранником, с няней на моей машине.

Наталя Фріске, сестра Жанни Фріске:

- Шепелев специально довел папу, он вывел его из себя,а потом записал на диктофон и выдал это журналистам. Это было сделано для того, чтобы он мог выдать эту запись и мог апеллировать на то, что папа  невменяемый, и что ему нельзя общаться с Платоном в случае, если мы обратимся в суд.  Нам не дают видеться с сыном Жанны, хотя мы воспитывали его с самого рождения. Родители Димы говорят, что это их ребенок.

Мати Жанни Фріске - Ольга Володимирівна - у відчаї. Вона виховувала Платона й стала  для нього другою мамою, поки Жанна лікувалася за кордоном. Батько артистки впевнений: дворічний онук потрібен Шепелеву лише для піару. Чому телеведучий не хоче бачити сестри Жанни Фріске, висуває умови батькам і з ким залишиться дворічний Платон? Відповіді на ці запитання ми хотіли почути від самого Дмитра Шепелева, та він виявився небагатослівним.

Зі слів Володимира Фріске, Шепелев та його рідні винні у смерті ненародженої дитини молодшої сестри Жанни - Наталі.  Адже саме через цей тривалий конфлікт серце майбутнього онука зупинилося в утробі матері.

Володимир Фріске, батько Жанни Фріске

- Она была беременная, она приняла все это очень тяжело. Из-за него дочка, у маленького ребенка остановилось сердце. Они довели ее по телефону. Я обвиняю их в смерти моего не родившегося внука.

Родина Фріске хоче аби зірковий зять змінив свою "виховательську політику". І готові судитися за право бачити онука.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.