Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Ужгороді роми пограбували та побили чоловіка та дружину

6 жовтня 2015, 19:10
Дата ефіру/події: Вівторок, 6 жовтня 19:10

Це сталося в самому центрі міста на сходинках піцерії. Поки жінку тягали за волосся, чоловіка дубасили по голові палицями. І все це на очах їхньої маленької дитини. За що цигани підняли руку на подружжя знає Євген Соломін.

Євген Соломін, кореспондент:

- Все, що відбувалося коло цієї піцерії, фіксували камери зовнішнього відеоспостереження. На цьому закладі їх не менше десяти.

Саме завдяки сучасній техніці правоохоронці з'ясували, що ж насправді сталося того вечора. Дмитро з Тетяною разом з півторарічною донечкою виходять із закладу. Але сходами не спускаються. Прохід загородила компанія п'яних молодиків. Чоловіки щось емоційно обговорюють і розмахують руками. І раптом один із них із палицею кидається на Дмитра й починає бити.

Тетяна розповідає - поки били коханого, хтось схопив її за волосся і почав кудись тягти. Цигани - жінки й чоловіки - хапали жінку за одяг. На візочка з маленькою дитиною агресивні нападники навіть не зважили - перед очима в переляканої крихітки били її батьків. Зупинилися, коли зірвали з шиї Тетяни золотого ланцюжка.

Тетяна Серветник, постраждала:

- Я ось тут стояла з дитиною, стягнули на тротуар, я крикнула, що ціпочку зірвали, вони втекли. 

Скільки було нападників, подружжя сказати не може. Порахувати циган не змогли і працівники піцерії, які спостерігали за побиттям своїх відвідувачів. Валентина, яка була на зміні, виправдовується - все сталося миттєво.

Побивши та пограбувавши родину, нападники швидко втекли. Постраждалі звернулися до лікарні й міліції. Правоохоронці вивчили записи з камер спостереження і встановили бандитів. Усіх вже допитали.

Діана Дорогій, співробітник Ужгородського МВ міліції:

- Вони не затримані, вони встановлені, спілкуються вони з працівниками міліції, після з'ясування всіх обставин громадськість буде повідомлена додатково і сама причина цієї бійки.

І хоча слідство не називає осіб підозрюваних, вже відомо - це місцеві роми. Жили в таборі неподалік від місця інциденту. Нині постраждалі під наглядом лікарів. Тож до обвинувачення в пограбуванні слідчі можуть додати ще й статтю за завдання тілесних ушкоджень. Тож нападники можуть надовго потрапити за грати.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.