Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У США 11-річний хлопчик застрелив 8-річну дівчинку

6 жовтня 2015, 19:30
Дата ефіру/події: Вівторок, 6 жовтня 19:30

Дитячі пустощі призвели до страшної трагедії. У Сполучених Штатах 11-ирічний хлопчик застрелив на 8 річну сусідську дівчинку. Бо та начебто відмовила йому показати новонароджене цуценя. Нещасний випадок чи умисне вбивство – з'ясовують прокурори. Як усе було розповість Ірина Борсук

Мешканці невеликого містечка Джефферсон-сіті шоковані трагедією. 11-річного хлопчика звинувачують в убивстві дитини. Він застрелив 8-річну сусідку, бо Макейла Даєр відмовилася показати йому цуценя. Дитяча сварка на подвір'ї обернулася кривавим жахіттям.

Між дівчинкою та її убивцею, імені якого поки не розголошують, часто виникали сварки. Хлопчик знущався з Макейли, ображав. Під час останньої суперечки не стримав гніву й з вікна власного будинку випустив кулю в маленьку сусідку.  

Мейсі Едвардс, тітка загиблої дівчинки:

- Племінниця була мені немов рідна донька. Мої діти бачили вбивство.

Поліція затримала неповнолітнього стрільця, але карати мусять не хлопчика, - певні сусіди, а його батьків. Адже, саме їх винуватять у тому, що не сховали від сина зброю.

Суд у справі призначений на кінець жовтня. У батьків же загиблої Макейли навіть немає коштів, щоб поховати доньку.  Родина бідна, і окрім фургона на колесах, в якому мешкає, більше не має нічого. На похорон дитини збирає гроші чи не все місто.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.