Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Міліція Києва просить допомогти визначити особу загиблої

8 жовтня 2015, 20:54
Дата ефіру/події: Четвер, 8 жовтня 20:54

У столичних хащах з простреленою головою та рукою знайшли дівчину. На труп правоохоронці натрапили ще два місяці тому. Але тіло досі непоховане. Справа не розкрита. Правоохоронці досі не можуть з'ясувати, хто загибла, звідки вона та чому її ніхто не шукає.

Павло Прядко, кореспондент:

- Тіло застреленої дівчини серед кущів та дерев знайшов лісник. Біля неї не було ані документів, ані телефону. Як тут опинилася? Та хто ж вбивця?

Знайти відповіді на ці запитання столичні правоохоронці не можуть вже два місяці. Невідомі вбили жертву на початку серпня. Серед цих сосен та беріз тіло пролежало майже добу.

- Понад дорогою це побачили.

Лісники небагатослівні. Кажуть, що викликали правоохоронців одразу, як знайшли скривавлену дівчину. Того дня не чули жодних пострілів та, як і завжди, не звертали уваги, хто заходив і заїжджав до лісу.

- Та ну куди, тут стільки машин за день їздить, як на Хрещатику.

Де знайшли цю дівчину, нам показує оперативник. Він розповів і про те, звідки могло взятися тут тіло. 

- Скорее всего, привезли девушку сюда, были следы волочения, ни гильз, ни патронов не было найдено. Скорее всего, что она нападавших знала - от нее не было никакого сопротивления.

З результатів проведених експертиз відомо - дівчину не гвалтували, не було на тілі й жодних подряпин. А померла від того, що їй прострелили голову. Поцілили і в руку. Хто ж убив цю жінку та викинув у лісі? Де рідні застреленої та чому її ніхто не шукає? На ваших екранах портрет жертви - можливо, в цій дівчині ви впізнаєте свою знайому або ж родичку. Вона була в червоній футболці, чорних лосинах та сірих босоніжках.

Тетяна Малишева, помічник керівника Святошинського РУ міліції м. Києва:

- Це портрет, який намалював художник. Це реконструкція обличчя, яку провели працівники судмедекспертизи, вони поновили обличчя, а художник вже намалював.

Правоохоронці нині розглядають безліч версій загадкового вбивства. Тож дуже сподіваються, що вдасться відшукати родичів або ж друзів дівчини. Тоді, можливо, слідчим вдасться вийти на слід злочинців. А поки вбивця й досі розгулює на волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.