Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Нові факти у справі застреленої в столиці вінничанки

16 жовтня 2015, 23:38
Дата ефіру/події: П’ятниця, 16 жовтня 23:38

З'явилися нові та приголомшливі факти у власному розслідуванні Свідка про невідому застрелену жінку. Її тіло знайшли у столичному лісі у серпні. Минулого тижня ми показали в ефірі портрет вбитої, з нами зв'язалися ймовірні родичі дівчини. Люди приїхали до столиці з Вінниці. Та щоб дізнатися, чи дійсно знайдена жінка їхня донька, людям довелося провести експертизи ДНК. Про їхні результати та ще один моторошний поворот у цій загадковій історії.

Павло Прядко, кореспондент:

- Тиждень тому ми показали портрет цієї дівчини в ефірі Свідка. Обличчя було намальовано художником вже з мертвого тіла невідомої, яку знайшли з простреленою головою в столичних хащах в серпні, два місяці тому. Одразу після того, як вийшов сюжет, знайшлися ймовірні родичі вбитої жінки.

Вони приїхали до столиці з Вінниці цілою родиною на впізнання й були впевнені, що вбита - це їхня донька та сестра - 30-річна Катерина Обухівська. Вона зникла в серпні. Втім, побачити тіло людям не вдалося. Адже застрелену вже поховали як невпізнану. Близькі загиблої пройшли тест на ДНК. Результати підтвердили, що знайдена в Києві жінка - це саме їхня Катя. І лише тоді стали відомі приголомшливі деталі!

Павло Прядко, кореспондент:

- Найстрашніше у цій історії ще й те, що жінка зникла зі своєю 10-річною донькою Ганною. Хто ж вбив Катерину та де тепер дівчинка й чи жива взагалі?

Нині вбиті горем рідні не розуміють, яким чином Катерина опинилася в Києві. Вони вже давно написали заяву до міліції про зникнення матері разом із донечкою Ганнусею. Але місцеві правоохоронці навіть не шукали обох, лише після того, як про загадкову загибель жінки розповіли журналісти Свідка - справа зрушила з місця.

Вадим Обухівський, батько вбитої Катерини:

- Міліція наша бездействует! Вообще нуль. В Киеве там да, більш-менш нормально, а тут… Ми бачили кадри по НТН, потім переслали фото. Я подивився - це моя дочка, я ще не вірю, що це вона.

Коментарів від вінницьких правоохоронців нам отримати так і не вдалося. Тетяна - сестра вбитої Катерини - сподівається тепер лише на допомогу столичних слідчих, які вже розслідують цю справу.

Тетяна Обухівська, сестра вбитої Катерини:

- Я побачила, як працюють в Києві, я просто побачила, що люди не тільки займаються бумагами, а вони щось працюють, і щось роблять!

Родина Обухівських домагається ексгумації тіла Катерини для перепоховання в Вінниці. А ще близькі мріють знайти живою їхню маленьку племінницю та онуку Ганну Христюк.

- Вот тут жила Катерина, вот тут детская, вона спала зверху. Я тут нічого і не чіпав, я нічого не чіпав. 

Якщо ви бачили дівчинку і знаєте про її місцеперебування, дайте знати про це правоохоронцям або журналістам Свідка. Адже ще тиждень тому завдяки саме глядачам НТН вдалося зрушити цю заплутану й загадкову історію з місця.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Як я скучила за свою однокласницею , ми дуже любимо її!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.