Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Пожежа в Боярці вбила матір та трьох дітей

19 жовтня 2015, 20:58
Дата ефіру/події: Понеділок, 19 жовтня 20:58

Мати з трьома дітьми загинула під час страшної пожежі на Київщині. Трагедія сталася в місті Боярці в одній з квартир багатоповерхівки. Коли вогнеборцям вдалося потрапити до помешкання, в кімнаті виявили ще одне тіло.

Ярослав і досі в сажі та закопченому одязі. Кілька годин тому він втратив найближчих людей - дружину й дітей. Чоловік єдиний вижив у справжньому пеклі.

Ярослав, батько загиблих дітей:

- Возгорание произошло в квартире, и задохнулись угарным газом. Там не было моей вины, просто не усмотрел. Честно, я не могу говорить, извините.

У пожежі загинули 5-ро людей: його кохана Ірина, старший син - 17-річний Вадим, та трирічні двійнята - Ганнуся та Святославчик. Також у квартирі був гість із Фастова, який залишився ночувати.

Олександр Храпач, кореспондент:

- Саме тут і сталася трагедія. В цій маленькій однокімнатній квартирі мешкали чоловік, дружина і троє дітей.

Першим відчув недобре друг родини, який вранці мав відвезти Ярослава на роботу. Але не зміг додзвонитися колезі. Тож вирішив піднятися до квартири. Двері були не замкнені, коли ж увійшов усередину - вся квартира була оповита їдким димом. На кухні чоловік помітив непритомного товариша. Схопив його та витяг надвір.

Ольга Ковальчук, сусідка загиблих:

- Він сидів отак над столом схилений, форточка була открита. Увесь чорний, в сажі. Він був в тій кімнаті, може, погано стало, і вийшов з кімнати.

Вже згодом господар розповів, що напередодні трагедії ввечері до них приїхав родич. Після вечері вклав гостя в кімнаті, а сам пішов спати на кухню. Там завжди відкрита кватирка, можливо, саме це й врятувало йому життя.

Ярослав, батько загиблих дітей:

- Спал на кухне, и сюда дым не дошел. А двери обычно закрываем, бо и шумим, и куришь на кухне, и чтобы дым не заходил в комнату детям.

Чому сталася трагедія? У рятувальників вже є головна версія - хтось кинув недопалка на крісло. Вогню не було, та диму вистачило, щоб тихо вбити п'ятьох людей. Це підтверджують і правоохоронці.

Наталія Донець, помічник керівника Києво-Святошинського РВ міліціі:

- При огляді тіл слідів насильницькоі смерті не виявлено, за попередніми даними смерть людей настала від отруєння чадним газом.

Мешканці будинку кажуть: кинути незагашену цигарку могла мати.

Галина Резанова, сусідка загиблих:

- Оцей Ярослав, що батько двох діток маленьких. Він ні в чому не винуватий. Він дуже гарна людина, постійно ті торби тягне. Вона пила. Мама винувата. Якщо ті діти піджарилися, то ви представляєте собі.

Ольга Ковальчук, сусідка загиблих:

- Постоянно п'янки. Мама. Батька жалко цих діточок. Жалко батька, потому что трудяга хлопець.

Та остаточну крапку в розслідуванні смерті 5-х людей мають поставити експерти. Тим часом Ярослав шукає гроші на поховання родини. Тепер він залишився сам - адже сирота.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.