Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Жорстоке та безглузде вбивство на Запоріжжі

27 жовтня 2015, 20:44
Дата ефіру/події: Вівторок, 27 жовтня 20:44

Жорстоке вбивство чоловіка сколихнуло село Орлянське на Запоріжжі. Пізньої ночі тут до смерті забили невідомого чоловіка. Міліція вже затримала підозрюваних і зараз намагається з'ясувати мотиви злочину. Ну а селяни припускають, що молодики це скоїли просто заради розваги.

В селі Орлянському на Запоріжжі вже кілька днів тільки й розмов, що про загадкове вбивство. Вночі біля крамниці до смерті жорстоко забили невідомого чоловіка. Закривавлене тіло знайшов один із місцевих - і одразу викликав міліцію. 

Сергій Вендін, кореспондент:

- Розправилися з жертвою саме на цьому місці. Тут завжди малолюдно, ще й освітлення немає. До найближчого будинку - два десятка метрів. Після кількох ударів палицею нападники кинули чоловіка помирати у страшних муках. Самі ж пішли по домівках.

Ким був загиблий - селяни не знають. Кажуть - він не з місцевих. А тут лише тимчасово підробляв. 

- Я его не знаю. Он же ж не местный типа був.

Валерій, мешканець с. Орлянського:

- Бомжував, у корейцев работал, хто наймет у город.

- Він місцевий?

- Ні, не місцевий. До корейців тут приїжджають работать. Відать, остався, ходив по наймах.

Є відео з камер спостереження, на якому тієї ночі разом із загиблим добре видно двох молодиків - мешканців Орлянського. Давид і досі не йме віри, що його односельці могли скоїти жорстокий злочин. Тим паче одного з підозрюваних він знає особисто.

- Вот воровство у него да, святое, а убийства никогда не ожидал.

Звістка, що 19-річний юнак причетний до вбивства, вмить облетіла село. І хоча свідків розправи нам знайти не вдалося, деталі злочину знає мало не кожен. 

Давид, мешканець с. Орлянського:

- Они вот тут вот бухали позавчера ночью. И Камышин Ваня, и Лужный пошли в туалет, и вот там Камышин его раз ударил, а Лужный уже палкой побил.

- А из-за чего?

- Просто. Решили кулаки размять. Вот и размяли.

Про вбивство в Орлянському міліція мовчить. Відомо лише, що правоохоронці з'ясували особу загиблого та вже затримали катів. Якщо їхню вину доведуть, вони можуть сісти за ґрати на 15 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Їх випустили! Матуся давала бабки адвокату!
Сергей 17.06.2019, 02:16 ответить
Хромишин Иван
Вася Лужин
АРТЕМ 17.06.2019, 02:14 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.