Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Росії в труні знайшли півтони кав'яру

27 жовтня 2015, 23:37
Дата ефіру/події: Вівторок, 27 жовтня 23:37

Замість небіжчика в домовину поклали чорну ікру. Загадкова й містична історія з Хабаровського краю Росії. Там у катафалку сховали майже півтони делікатесів. Хто орендував ритуальний транспорт для контрабанди і як вдалося затримати перевізників?

Автобус з написом "ритуальні послуги" й фотографією небіжчиці поліція зупинили на шляху до Хабаровська. Бо катафалк серед ночі мчав на шаленій швидкості. Патрульні наздогнали підозрілу машину. І в домовині, прикритій вінками, знайшли... чорну ікру.

- И надо гроб еще открыть.

- Да гроб подожди. Опергруппа пускай приезжает.

- Все понятые, подойдите, пожалуйста сюда. Смотрите, видите, да - трупа нету. Вскрыли гроб, в гробу такие же контейнера.

Правоохоронці рахували пластикові ємності майже до ранку. Бо в катафалку було з півтонни кав'яру. На суму приблизно 160 тисяч доларів. Двоє перевізників божаться - про ікру нічого не знали. А поспішали в морг. 

Олександр, перевізник:

- Куда везли - я не знаю, мне никто ничего не говорил. Я просто рабочий. Со мной никто не делится такими планами. Вы видели, там какие размеры.

Кирило Блінов, речник прес-служби УВС у Хабаровському краї:

- 32-летний водитель проживает в пригородном поселке Красная речка. Его напарник - тоже хабаровчанин, проживает в одном из пригородных сел. Они рассказали, что незадолго до описываемых событий неизвестный им гражданин предложил перевезти тело недавно умершей родственницы из поселка Маяк в один из моргов краевой столицы.  Гроб в катафалк грузили также неизвестные им лица. За свои услуги мужчинам обещали заплатить 25 тысяч рублей.

У Росії вилов осетрових і експорт чорної ікри - заборонений. Та контрабандистів це не зупиняє. Хто вигадав таку оборудку з елементами чорного гумору і чиє фото обрали для афери - тепер з'ясовують правоохоронці. Між собою полісмени жартують: тепер у них нова професійна прикмета - якщо зупиниш вночі на порожній трасі катафалк - то до грошей і службового підвищення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.