Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Тіло доньки "Святошинської покійниці" знайшли аж на Хмельниччині

29 жовтня 2015, 13:30
Дата ефіру/події: Четвер, 29 жовтня 13:30

Приголомшливі факти з'явилися у справі про застрелену жінку, яку знайшли в столичних хащах ще в серпні. Два місяці тіло тримали в морзі - сподівалися, що знайдуться родичі. Утім, справа зрушила з місця лише після того, як втрутилися журналісти Свідка. Після матеріалу знайшлися родичі загиблої. А вкупі з ними з'явилися нові і страшні факти. Виявляється, що з жінкою була ще 10-річна дитина. А зникли вони разом у Вінниці. Дівчинку теж відшукали... на Хмельниччині - мертвою та розчленованою. Як сталося, що мати та її донька вбиті, а їхні тіла опинилися в лісосмугах двох великих міст України?

Її марно шукали два місяці по всій країні, а побачили мертвою у нашій програмі. Дівчина, яку знайшли вбитою у Святошинському лісі ще у серпні, виявилася Катериною Обухівською, що зникла у Вінниці.

- Моя сестра убита!

Люди, що упізнали у застреленій свою родичку, пройшли кілька експертиз, зокрема ДНК. Й результати підтвердили найстрашніші здогадки.

Вадим Обухівський, батько вбитої Катерини:

- Я в страшном сне не мог представить, что это может быть с моей дочерью.

Хто поцілив Катерині у голову та як дівчина могла опинитися в столичному лісі, якщо зникла у Вінниці? Після чергового сюжету, який вийшов у Свідку, до нашої редакції зателефонувала жінка, яка запевнила, що бачила Катерину в Києві ще живою й навіть спілкувалася із нею.

Руслана, свідок:

- Подошла ко мне, попросила сигарету, я не курю и поэтому отказала, девушка стояла около меня, увидела на переднем сидении бутылку воды, она попросила воды, я отдала ее.

Руслана запевняє, що не може помилятися, адже дуже добре запам'ятала одяг та обличчя дівчини. Катя була дуже налякана.

- Она просто так смотрела, что было желание ее забрать!

Але Руслана пішла у справах. У рідних загиблої тепер безліч запитань, на які вони й досі не можуть знайти відповіді. Якщо  Катерина вбита, то куди поділася їхня племінниця та онука?

Павло Прядко, кореспондент:

- Найстрашніше у цій історії ще й те, що жінка зникла зі своєю 10-річною донькою Ганною. Хто ж вбив Катерину та де тепер дівчинка й чи жива взагалі?

Родичі кажуть, що живими маму з дівчинкою бачили на початку серпня. Та одного дня вони просто зникли. Куди, з ким? - незрозуміло. Вінницькі правоохоронці не займалися пошуком, стверджує батько застреленої Катерини.

Вадим Обухівський, батько вбитої Катерини:

- Милиция наша бездействует! Вообще нуль.

Лише після втручання журналістів Свідка ця справа нарешті зрушила з місця. Але ж чому місцева міліція нічого не робила? Отримати від них офіційного коментаря нам так і не вдалося. Зневірилася у таких "професіоналах" у погонах і родина зниклих . Уявіть, люди взялися самотужки розслідувати справу, й, здається, знайшли 10-річну онуку Ганнусю. На сайті МВС, але аж у Хмельницькій області, вони побачили ось ці моторошні фотографії. Ця брудна спідничка, сандалі та кофтинка - речі саме їхньої маленької дівчинки.

- Впізнала моя сестра босоножки, і мама юбочку.

Але саме повідомлення приголомшило жахливими деталями: одяг був знайдений разом із рештками дитячого тіла у лісосмузі у селі Заслучному.

Вадим Обухівський, батько вбитої Катерини:

- Нам показали останки тела, половина тела до пояса, не хочу показывать на себе. Я в принципе признал, что это ее часть тела.

Нині це жахіття не укладається в головах рідних. Вони хочуть лише одного: дізнатися правду. Люди чекають на результати чергової експертизи ДНК, аби зрозуміти, чи дійсно знайдені рештки належать їхній Ганночці.

Тетяна Обухівська, сестра вбитих Катерини та Ганни:

- Мы хотим добиться своей правды и реально знать за Аню и Катю. 

- Или они хотят преступелние какое-то прикрыть, или отделаться от нас: вот, заберите ваши останки, все вроде в сборе.

Сестра застереленої Катерини просить допомоги у досвідчених адвокатів та правозахисників. Рідні настільки заплуталися і не можуть зрозуміти, хто так жорстоко познущався над їхніми дівчатами. Й чому застрелена Катерина опинилася у столичному лісі, а рештки тіла, що ймовірно належать маленькій Ані, аж на Хмельниччині? Свідок й далі вестиме власне розслідування цієї гучної та заплутаної справи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.