Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Прем'єра серіалу! Патрісія Аркетт, Джеймс Ван Дер Бік, Пітер МакНікол - у серіалі "CSI: Кіберпростір" на НТН

4 листопада 2015, 13:15
Дата ефіру/події: Середа, 4 листопада 13:15

У понеділок, 9 листопада, о 21.30 на телеканалі НТН відбудеться прем'єра серіалу "CSI: Кіберпростір". Це черговий спін-офф серіалу "CSI: Місце злочину". У картині знімалися Патрісія Аркетт, Джеймс Ван Дер Бік, Пітер МакНікол, Чарлі Кунц, Бау Вау, Хейлі Кійоко, а одним із виконавчих продюсерів традиційно виступив Джеррі Брукхаймер.

Серіал йтиме на НТН з понеділка до п'ятниці о 21:30 по дві серії.

Про серіал:

Для створення проекту "CSI: Кіберпростір" автори використали найактуальнішу на сьогодні тему. Сучасні технології зробили наш світ зовсім іншим. Вони все впевненіше входять у кожен дім з метою полегшити життя його господаря. Для нас стали цілком звичними такі речі, як платежі з мобільного телефону, електронні підписи, різноманітні гаджети, щоденні фото в соціальних мережах. Кіберпростір сприяє розвитку бізнесу, особистого спілкування та проведення дозвілля. Але наднові технології, на жаль, можуть зіграти злий жарт зі своїм господарем. Люди все більше залежать від комп'ютерів. Цим і користуються злочинці нового покоління, за якими полюють герої серіалу "CSI: Кіберпростір" онлайн.

Безликі невловимі злочинці одним натисканням клавіші, одним кліком миші, можуть завдати значної шкоди як величезній корпорації, так і звичайним людям. Стерті всі кордони, і зловмисник, перебуваючи на одному кінці планети, може вчинити злочин за тисячі кілометрів від цього місця. Для розкриття таких неординарних злочинів потрібен вельми неординарний детективний талант, такий, як у головної героїні серіалу "CSI: Кіберпростір" - спеціального агента Евері Райан. Працюючи разом з командою професіоналів, Райан викриває кіберзлочинців у реальному світі.

Патрісія Аркетт (Евері Райан), володарка премій "Еммі", "Золотий Глобус", BAFTA, "Оскар"

- Я думаю, що цей серіал змусить багатьох людей добряче задуматися. Чи справді це добре, що ми постійно перебуваємо он-лайн? Чи справді так потрібно, щоб будь-який пристрій мав вбудований WI-FI. Ми так зациклилися на зручності й комфорті, що забуваємо про власну безпеку. Про те, що зловмисник може, навіть перебуваючи в іншій точці світу, отримати про вас будь-яку інформацію, аж до того, коли ви годуєте свою дитину. Це реальність, від якої не сховаєшся і не зробиш вигляд, що нічого не відбувається. Ви будете вражені побаченим!

"CSI: Кіберпростір"

Жанр: трилер, драма, кримінал, детектив

Режисер: Егіл Егілссон, Ерік Ла Салль, Алек Смайт

Виконавчі продюсери: Джеррі Брукхаймер, Керол Мендельсон, Ентоні Е. Зуїкер, Енн Донах'ю, Джонатан Літтман

У ролях: Патрісія Аркетт, Джеймс Ван Дер Бік, Чарлі Кунц, Бау Вау, Хейлі Кійоко, Пітер МакНікол, Тед Денсон, Майкл Ірбі, Анджела Трімбур, МакКенна Грейс

Країна: США

Рік: 2015

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.