Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Побитий Мірошниченко став героєм анекдотів

9 листопада 2015, 22:58
Дата ефіру/події: Понеділок, 9 листопада 22:58

Бойові пригоди свободівця Ігора Мірошниченка. Колишній недоторканий нардеп вже другу добу з синцями на лікарняному ліжку. Все - через з'ясування стосунків із цивільним чоловіком колишньої дружини. Скандал з екс-депутатом став топ-темою у соціальних мережах, а сам Мірошниченко - героєм фотожаб та анекдотів.

Селфі спереду. Селфі ззаду. Волосся вбік. Синець під оком та подряпини на шиї. Таке екс-депутат Ігор Мірошниченко показав світу. Мовляв, його побили в квартирі колишньої дружини Галини Мірошниченко, де вона мешкає з їхньою спільною дитиною. Під фото в соцмережі розповів: "недільний тато" ввечері привів з прогулянки маленьку доньку додому. Раптом вирішив зайти до спальної кімнати забрати свій светр. Жінка відмовила. А там нібито сховався випадковий слюсар.

- На ліжку я побачив чоловіка у спідній білизні, з яким ніколи не зустрічався раніше… Він схопив мене за волосся, повалив на підлогу та почав безперервно бити мене по голові та в обличчя руками, ліктями і ногою… Побиття тривало щонайменше 10-15 хвилин…

Випадковий слюсар - це цивільний чоловік екс-дружини. І побитий, виявляється, добре знає його. Іван Абрамов - журналіст. І за його версією, Мірошниченко вдарив вагітну Галину в живіт коліном, за що й був покараний. 

Галина Мірошниченко: 

- И бегом бежит в комнату. Я понимаю, что в комнате Ваня. Закрываю ее рукой. И говорю: Игорь, не надо. Он меня отпихивает, руками в живот. Видит Ваню, и тут же выхватывает...

Іван Абрамов, цивільний чоловік Галини Мірошниченко:

- Естественно, я дал ему два раза в голову. Разбил ему нос, разбил ему глаз. Оно там упало на пол и давай соплями разбрасываться. Я взял его за шиворот, выбросил из квартиры и пнул на прощание под зад.

Галина на п'ятому місяці вагітності. В них з Іваном буде дитина. Лікарі запевнили - поки здоров'ю жінки нічого не загрожує. Натомість Ігор - на лікарняному ліжку. Навіщо було роздувати особистий конфлікт у соцмережах, Мірошниченко відповідає лаконічно: Я захищався.

Ігор Мірошниченко, колишній депутат України:

- Я не хотів давати коментарі - це побутовий конфлікт, він мав лежати в площині кримінальної справи.

Тепер він - герой анекдотів та фотожаб. Мовляв, екс-нардеп потрапив у любовний трикутник. А третій - там завжди зайвий. Нині в соцмережах про Мірошниченко кажуть - герой-невдаха.

Павел Чертков:

- Мужчина бил его 15 минут. 30 ударов нанёс. 2 удара в минуту. Маньяк какой-то…

Ирина Громова:

- Хоть бы не позорился! Я понимаю - в честной мужской драке пострадал! А тут любовник жены!

Колишній недоторканний нардеп - відомий задирака. Багато хто пам'ятає, як Мірошниченко зухвало бив тодішнього президента Національної телекомпанії Олександра Пантелеймонова. Так він вимагав від нього написати заяву про звільнення. Але за це досі не відповів.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.