Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У середмісті Львова бандити напали на студентів

18 листопада 2015, 20:38
Дата ефіру/події: Середа, 18 листопада 20:38

Масова різанина у Львові. У самому центрі міста банда молодиків напала на пішоходів. Внаслідок жорстокої розваги один юнак загинув, ще трьох поранено. Постраждалим від 17 до 19 років, вони відзначали День студента. Поліція вже знайшла двох нелюдів, молодика та дівчину, їх допитують. Ще двох чоловіків шукають.

17-річний Богдан і досі не оговтався від нічного жаху - невідомий молодик вдарив його ножем у плече. Поранений розповідає - разом із одногрупниками, серед яких були дівчата, близько першої ночі прогулювався центром Львова. Раптом біля Оперного театру до них підійшли троє чоловіків та жінка і почали нецензурно лаятися та чіплятися до студенток. Хлопці зробили агресивній компанії зауваження. За мить один із захисників дістав удар ножем.

Богдан, постраждалий:

- Він вдарив його, і Назар зразу взявся за ребро, за живіт, дивиться - і в нього кров тече. Я в шоці просто стою, тоді повертаюся до того хлопця, він мені починає око видавляти, я його відштовхнув, порвав йому футболку його. І він мені в підпашку запхав ножик.

Поранений у селезінку Назар у реанімації. Але медики запевнили - студент житиме.

Після різанини нападники втекли. Але за годину знову скоїли кривавий злочин. За триста метрів від попереднього! У сквері накинулися з ножем на двох юнаків. Поранений у живіт хлопчина помер від крововтрати. 

Ольга Теницька, керівник відділу станції швидкої допомоги м. Львова:

- Один потерпілий, якому приблизно було 18 років, була констатована біологічна смерть. Другий потерпілий з ножовим пораненням в ділянці правого стегна госпіталізований.

Загиблий Роман Подайко вчився на другому курсі Львівської політехніки. Хлопчина родом із міста Долини Івано-Франківської області. Це його батьки та брат. Вони приїхали до Львова на впізнання.

- Міліція нічого не каже. В прокуратуру йдем зара, забирати тіло. Ми лиш приїхали.

Цієї ночі молодь святкувала День студента та вихід на Євро футбольної збірної України, тому центр міста патрулювало чимало правоохоронців. Втім, у поліції кажуть - зловмисники діяли тихо. Буквально після кількох агресивних образливих слів різали студентів. Потім розчинялися в натовпі.

Світлана Гірняк, співробітниця патрульної поліції м. Львова:

- Патрульні були неподалік. Просто це не було, коли ти бачиш чітку там бійку, шарпанину - патрульні одразу реагують, підходять і цей. Тут патрульні побачили тільки вже шум людей, крик і потерпілого на землі.

Втім, правоохоронці вже затримали жінку та одного чоловіка з компанії нападників. Ще двох шукають. Їхні особи вже з'ясували.

Євген Штокало, керівник відділу Галицького РВ поліції м. Львова:

- На даний час є достовірні дані, що це була одна група. Складалась з трьох мужчин і одної дівчини. Причетність кожного і дії кожного будуть кваліфіковані окремо. В залежності від ступеня їх дій.

Зі слів свідків та постраждалих, нападники були під дією наркотиків і один із них майстерно володів ножем. Власне, його поліція поки не знайшла.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.