Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Молоде київське подружжя потребує допомоги після страшної аварії

18 листопада 2015, 20:50
Дата ефіру/події: Середа, 18 листопада 20:50

Три дні в комі та жодних прогнозів від лікарів. У реанімації столичної лікарні медики вже кілька днів борються за життя молодого подружжя Бондаренків. Віта та Саша потрапили у страшну аварію. Щодня на підтримку їхнього життя потрібно 15 тисяч гривень. Вдома на маму й тата чекають двоє маленьких діточок, які й досі не знають, де їхні батьки.

За останні три дні вони не вимовили одне одному ще жодного слова, бо не можуть. Це реанімаційна палата столичної лікарні. Віта та Саша - молоде подружжя. Вони не можуть самостійно дихати, а кровообіг їм підтримують спеціальними препаратами.

Минулої неділі Саша та Віта потрапили в жахливу аварію на вулиці Пуховській у Києві. Зі слів родичів, у старенький УАЗик подружжя на чималій швидкості врізався Хюндай. Водій іномарки загинув на місці. А ось Віта і Саша потрапили до лікарні.

Юлія Смирнова, родичка постраждалих:

- Вита в крайне тяжелом состоянии, у нее поврежден ствол головного мозга.

Юлія - кума Саші та Віти. Нині вона робить усе, аби її рідні залишилися живими. День у реанімації, каже жінка, коштує майже 15 тисяч гривень. Лікування дороге, але тільки воно рятує подружжя.

Юлія Смирнова, родичка постраждалих: 

- Оба в тяжелом состоянии, но Саша дает динамику на улучшение. У него кровь в легких.

Вдома на свою маму і тата чекають двоє діток. Маленький Артемко та Олександра ще не знають, що їхнім батькам нині вкрай тяжко.

Юлія Смирнова, родичка постраждалих: 

- Артемка не знает, он не поймет, ему три года, А Саше я рассказала, что мама и папа попали в больницу.

Жодних прогнозів медики поки не дають. Кажуть лише, що за останні три дні стан Бондаренків не поліпшився. А на їхнє подальше лікування потрібні чималі кошти.

Олександр Тимофеєв, лікар-анестезіолог:

- Сегодня третьи сутки нахождения в реанимации, состояние их было и остается крайне тяжелым, они остаются в состоянии комы, на искусственной вентиляции легких с управлением кровообращения с помощью препаратов, с полным внешним жизнеобеспечением.

Віті 31 рік, Саші 30. Вони сильні й мають повернутися додому, до дітей, кажуть рідні. Але подружжю зараз потрібна підтримка не лише родичів, а й глядачів Свідка. Гривня, дві, три від кожного з вас може врятувати життя цих закоханих.

Олексій Бодарацький, брат постраждалої:

- Она умница, она не будет сдаваться, никогда не сдавалась, очень сильная, я верю, что все будет хорошо!

Телефони: Юлія Смирнова, родичка постраждалих: 067 440 91 94, 066 726 45 89.
Номер картки ПриватБанку 4149437852749579 Смирнова Юлия Викторовна.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
ТЕЛЕФОНИ: Юлія СМИРНОВА, родичка постраждалих 067 440 91 94, 066 726 45 89..
Номер картки ПриватБанку 4149437852749579 Смирнова Юлия Викторовна.
Ольга 18.11.2015, 21:59 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.