Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Банду "антикорупціонерів" затримали на Сумщині

20 листопада 2015, 21:26
Дата ефіру/події: П’ятниця, 20 листопада 21:26

Банду вимагачів затримали в Охтирці, що на Сумщині. Злочинців зорганізував грузин за походженням Муртазі Баркай. Залучив до угруповання двох синів та ще не менше півтора десятки людей. Вони називали себе "Антикорупційним комітетом" та прикривалися гучними прізвищами посадовців.

Самі ж майже рік, погрожуючи розправою, відбирали бізнес, вимагали гроші й шантажували місцевих підприємців. Серед білого дня бійці СБУ й місцеві активісти удерлися до офісу та схопили трьох чоловіків. У сейфі знайшли пістолет, гранати й підробні посвідчення антикорупційників. Затриманих доправили до поліції. Проте, там несподівано відпустили. Банді інкримінують лише незаконне поводження зі зброєю та шахрайство.

- Там в сейфе лежит новый приказ о моем назначении. О чем вы говорите? Я  СБУ уважаю, пожалуйста, вы что, я наоборот, вот начальник вот есть. Я с ним хочу работать, сказал.

Олеся Рапута, речниця УСБУ в Сумській області:

- Ці особи використовували в тому числі фізичний вплив, моральний вплив, погрожували зброєю і, за попередніми даними, є інформація про те, що вони висловлювали погрози і намагалися чинити тиск на представників суддівського корпусу, правоохоронців і навіть місцевих депутатів.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.