Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпропетровську розстріляли відому бізнесвумен

17 грудня 2015, 20:37
Дата ефіру/події: Четвер, 17 грудня 20:37

У Дніпропетровську зухвало розстріляли відому в місті підприємицю - Олену Здоровець. Кілерів, що вісім разів влучили в жертву, було двоє. Напад на 48-річну бізнесвумен скоїли біля її офісу в ту мить, коли жінка сідала до власного Лексуса. Після вбивства стрілки поцупили з автомобіля два пакети та зникли у невідомому напрямку.

Робочий офіс. У дворі сірий Лексус. Ним Олена Здоровець щодня приїздила на роботу. Ввечері, як завжди о шостій, вийшла з будівлі. Відчинила дверцята, але поїхати не встигла. Двоє чоловіків розстріляли підприємницю з пістолетів.

Володимир, вахтер:

- Когда на пороге здания убивают человека, конечно, шок. У меня такое ощущение, что опять в девяностые скатываемся. 

Криваву розправу скоєно на очах у помічника підприємиці. Чоловік саме вантажив до багажника пакети, коли двоє невідомих вискочили з темряви і відкрили вогонь. Нападники вирвали з рук жертви два пакети і втекли. Обличчя кілерів ніхто зі свідків не побачив.

Ірина, мешканка Дніпропетровська:

- Темно. Капюшони на голові. Які люди, ніхто не бачив. Молоді чи старі...

Ганна Старчевська, керівник відділу ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області:

- Как пояснили свидетели, двое неизвестных подошли к автомобилю Лексус и совершили восемь выстрелов, после чего женщина скончалась на месте. Преступники с места происшествия скрылись, пистолет не выбросили.

Гільзи від пістолета Макарова правоохоронці шукали понад годину. Знімальна група Свідка виявила частину з них.

- Три штуки нашёл.

- Так, шикарно. Три гильзы. Ну вообще хорошо. Так, давайте тогда сюда, ограждаем.

Одна з куль влучила жінці в голову. Тож правоохоронці припускають - розправу над відомою в реґіоні бізнес-вумен влаштували професіонали. Перед нападом вони стежили за жертвою, добре вивчили весь її розклад. Жінка планувала день по хвилинах і була дуже пунктуальною, тож убивство кілери розрахували чітко.

Володимир, вахтер:

- Елена Алексеевна была очень пунктуальной. Как правило, приезжала утром на работу в одно и тоже время и уезжала в одно и тоже время.

Олені Здоровець було 48 років. Народилася у Свердловську. Здобула освіту інженера й починала свій бізнес з торгівлі дизельним паливом. З 2000 року була генеральним директором і власницею 50% торгового комплексу "Слов'янський ринок", в 2014 - виконувала обов'язки директора комунального підприємства "Запоріжжяринок".

Колеги і знайомі певні: своїм життям жінка поплатилася саме через бізнесові інтереси.

Володимир, вахтер:

- Ну я думаю что это как-то связано с её бизнесом, скорее всего.

Імовірні мотиви, а, головне - хто підозрювані - правоохоронці обіцяють повідомити якнайшвидше. Натякають: кілери таки потрапили в об'єктиви камер спостереження. Тож припускають, що найближчими днями зможуть оприлюднити фотороботи стрілків.

Ганна Старчевська, керівник відділу ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області:

- Сейчас отрабатывается именно всё видео, которое могло зафиксировать двоих подозреваемых. В рамках досудебного расследования будут проверены все возможные версии, начиная от деятельности пострадавшей, заканчивая её контактами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.