Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Закарпатті шукають вбивцю селянина

18 грудня 2015, 23:55
Дата ефіру/події: П’ятниця, 18 грудня 23:55

Загадкове вбивство 42-річного мешканця села Королеви розслідують на Закарпатті. Кілька днів тому чоловіка застрелили. Вже відомо: пострілів було два - в голову та спину. Кому міг заважати селянин?

Мешканці тихого і спокійного закарпатського села Королеви налякані і досі повірити не можуть, що з їхнім односельцем сталася така трагедія. 

Євген Соломін, кореспондент:

- Пострілів у цьому будинку пролунало два, з різницею в кілька секунд. Сусіди їх чули, проте ніяк не зреагували.

Валентина живе по сусідству. Жінка каже, що чула постріли крізь сон. Від другого прокинулася, визирнула у вікно, проте ніде не було ані світла, ані підозрілих звуків. Тож подумала - привиділося. Наступного дня сусіда не бачила цілий день, а за добу тут уже працювали копи.

Валентина, сусідка:

- Ми прийшли - тут міліції повно, і кажуть нам - тут вбили сусіда. В суботу ще сусіда виділи, а в неділю цілий день, ніч не виділи.

Тіло вбитого 42-річного чоловіка виявила його співмешканка. Жінка не розуміла, чому чоловік так довго не повертається зі свого господарства, тож пішла до нього. А там - справжнє жахіття. Стіни червоні, а сам він у калюжі крові. Селянка негайно викликала поліцію. Копи ж визначили - чоловіка вбили пострілами в спину, і контрольним - у потилицю. Стріляли з мисливської незареєстрованої зброї.

Віктор Ребрей, керівник Виноградівського відділення поліції:

- Наявні два вогнепальні поранення від гладкоствольної рушниці, вилучені частини дробі ПЖ прямо із тіла, вистрели були здійснені в упор, тобто прямо приклавши дуло рушниці до тіла.

Місцеві кажуть, що вбитий мав кримінальне минуле, свого часу відсидів за ґратами. Але нині жив пристойно - працював в автосервісі, допомагав сусідам та був майстром на всі руки. У день смерті чоловіка люди чули постріли ще й край села. Ці факти вони пов'язують. 

- Коло колії були розбірки якісь. Там чули.

- Там постріли чули?

- Могли тіло сюди принести.

Наразі замовне це вбивство, кримінальні розбірки чи, можливо, помста - достеменно невідомо. Підозрюваний - 40-річний місцевий житель - у розшуку. Тож правоохоронці просять, якщо комусь відомо про місце перебування цього чоловіка, негайно зателефонувати на номер 102.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.