Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Страшна аварія під Києвом

21 грудня 2015, 21:00
Дата ефіру/події: Понеділок, 21 грудня 21:00

Немовля загинуло, ще одна дитина - в реанімації. Сьогодні на світанку під Києвом, на Обухівській трасі біля Конча-Заспи, сталася страшна аварія. Там зіткнулися п'ять машин, загалом у цій трощі постраждало семеро людей. Дорогу перекрили, в обидва боки утворився величезний затор. Що ж сталося на дорозі та хто винен?

- Мамуляяя! Мамуля…

Дворічний Данилко кличе на допомогу матусю, та її разом із батьком уже забрали до лікарні. Це моторошні кадри вранішньої аварії на Обухівській трасі. 5 автомобілів розтрощено. Серед цієї купи залізяччя, крові та розкиданих підгузків на пасажирському кріслі, яке вирвало з салону мікроавтобуса, лежить хлопчик. Акиму було лише 5 місяців... А його дворічного братика забрали медики. 

- Мгновение, секунды.

Саме так свідки аварії описують усе, що сталося. І кажуть, що винуватцем аварії став водій Фольксвагена. Мікроавтобус чомусь вилетів на зустрічну смугу. В салоні Транспортера і був маленький Аким, разом із братиком, мамою і татом. А далі - спрацював ефект доміно. Машини почали врізатися одна в одну. 

- Один ребенок маленький, вон скончался! Старшему оказали помощь, маме тоже, и водителя увезли.

Сімох людей забрали до лікарні. У цій масштабній аварії загинув лише маленький Аким. Імовірно, у момент зіткнення він був на руках у матері.

У поліції вже розпочали кримінальне провадження за фактом аварії й нині з'ясовують усі обставини зіткнення. До того ж, правоохоронці звертаються до ймовірних свідків. Якщо у вас є хоч якась інформація щодо цієї смертельної ДТП - телефонуйте до поліції.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.